Crveno je njena boja: Ana Kokić u kupaćem pokazala besprekorno telo

Crveno je njena boja: Ana Kokić u kupaćem pokazala besprekorno telo

Autor: | 11/08/2017

0

Kratke predahe od vrelih noćnih žurki koje celog leta priređuje u Srbiji i Crnoj Gori Ana Kokić koristi da maksimalno uživa pored mora. Posle posete Istanbulu, gde je boravila sa suprugom Nikolom Rađenom, atraktivna Beograđanka sa ćerkama Ninom i Teom opušta se na obalama Jadrana.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/pozlio-joj-na-nastupu-u-crnoj-gori-ana-kokic-primljena-u-bolnicu/

S obzirom na to da nastupa gotovo svake večeri, izabrala je smeštaj u mirnom mestu nadomak Tivta, idealnom za potpunu relaksaciju i okrepljenje u društvu svojih devojčica. Od kada je nedavno, usled iscrpljenosti, kolabirala posle koncerta, nastoji da sebi priušti što više vremena za odmor. Ako je suditi po vremenu koje provodi u moru, ljubav prema plivanju nije u krvi samo njenom suprugu, koji je zbog obaveza u kampu vodenih sportova “Number 1” u Vrnjačkoj Banji morao da propusti ovaj provod na Jadranu.

U jarkocrvenom kupaćem kostimu, koji joj ističe preplanuli ten, tridesetčetvorogodišnja pevačica pokazala je da i bez trunke šminke izgleda besprekorno, a jednostavan dvodelni model otkrio je da njeno zgodno telo krasi i nekoliko tetovaža. Pored cveta na članku i kineskih slova istetoviranih pri dnu leđa, ispod gornjeg dela bikinija naziru se i pisana slova kojima je, nadomak srca, na engleskom jeziku trajno zapisala poruku posvećenu najdražima.

Time je još jednom potvrdila koliko joj znače podrška i ljubav supruga i dece, s kojima već osam godina mirno plovi porodičnom barkom.

Deana Đukić Bojan Vuković
Tagovi: Ana Kokić