Severina se sređuje, ovoga puta su usne i kosa došli na red

Severina se sređuje, ovoga puta su usne i kosa došli na red

Autor: | 16/08/2017

0
Foto Instagram/Severina

Severina se trudi da na svakom svom nastupu izgleda besprekorno, izuzetno vodeći računa o stajlingu, ali i o fizičkom izgledu.

Pošto je liniju dovela do perfekcije, sada se odlučila i na neke korektivne estetske zahvate, za korekciju usana izdvojila oko 400 evra, osvežila je kosu ekstenzijama, a nedavno je za haljinu i cipele dala čak 7000 evra.

Pevačica se nedavno podvrgla tretmanu korekcije usana hijaluronskom kiselinom koja licu vraća mladalački izgled. Cene zahvata kreću se od 200 do 400 evra, prenose hrvatski mediji.

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Aug 10, 2017 at 5:49am PDT

- Na starijim fotografijama gospođe Kojić može se uočiti manji deformitet na levoj strani gornje usne, dok sad Severinine usne izgledaju svežije. To se može postići s malom dozom hijaluronske kiseline koja privlači vodu i time osveži usne - objasnio je stručnjak za estetsku hirurgiju.

Severina je osim usana sredila i svoju kosu. U splitskom frizerskom salonu kosu je produžila ekstenzijama, pa na nastupima kombinuje zavodljive kovrdže i ispeglanu kosu koja joj sad dođe do ispod struka. U poslednje vreme na nastupima po bini skakuće u mrežastim čarapama i korsetima kojima ističe isklesano telo.

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Aug 14, 2017 at 8:06am PDT

Često bira kreacije domaćih i regionalnih, manje poznatih dizajnera, jer voli da promoviše mlade. Za jedan svoj nastup u Vodicama Seve je obukla crni korset koji je kombinovala sa mrežastim čarapama, nakitom i lancima. Oko vrata je stavila ogrlicu s velikim krstom

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Aug 13, 2017 at 9:25am PDT

Osim zavidnom figurom, Seve se hvali i skupocenim krpicama s potpisom najpoznatijih svetskih modnih dizajnera u kojima rado pozira između nastupa. Pre tri dana nosila je svilenu žutu haljinu cvetnog printa na jedno rame, koju je za Gucci dizajnirao Alessandro Michele.

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Aug 12, 2017 at 5:53am PDT

Ista haljina je krasila naslovnice modne biblije Voga i časopisa Elle, a nosile su je i glumice Ema Stoun, Džesika Alba i pevačica Keti Peri.

A post shared by sophia amoruso (@sophiaamoruso) on Apr 17, 2017 at 7:48pm PDT

hellomagazin.rs/m.g. promo/instagram
Tagovi: severina