Porodično bekstvo: Sergej Ćetković na odmoru sa suprugom i ćerkama

Porodično bekstvo: Sergej Ćetković na odmoru sa suprugom i ćerkama

Autor: | 19/08/2017

0

Čim su se završile “Pinkove zvezdice”, gde je stalni član žirija, Sergej Ćetković posvetio se svom primarnom zanimanju - pevanju. U okviru velike letnje turneje obišao je, i tek će obići mnoge gradove; od Subotice, preko Tivta i Herceg Novog, do Splita. Osim koncertnim uspesima, Sergej se može pohvaliti i činjenicom da je njegova nova pesma “Nek te ljubav dočeka” u rekordno kratkom roku dostigla pet miliona pregleda.

 

Velika muzička zvezda, dobro je poznato, pre svega je porodični čovek. Sergej je izuzetno posvećen supruzi Kristini, kao i ćerkama Loli i Mili, a budući da mu je organizacija jača strana, na najbolji način uspeva da objedini lepo i korisno. Kao i ranijih godina, porodicu je “preselio” na Crnogorsko primorje, pa tako dane provodi uživajući u igranju sa ćerkama, dok su večeri rezervisane za uživanje sa publikom. Sigurni smo da nije lako uspostaviti balans između porodice i posla, ali Sergej nas uvek iznova podseti da blistava karijera i radovanje malim stvarima koje čine život mogu da idu ruku podruku.

Da su deca nepresušna Sergejeva inspiracija, najbolje govori i to što je nedavno sa suprugom objavio slikovnicu “Šta je slađe od kolača”, koju će uskoro promovisati i u Srbiji. Slikovnicu će pratiti i crtani film o glavnim junakinjama, to će biti Lola i Mila, koje će u svakoj epizodi pokušati da dokažu šta je sve slađe od kolača. I šta drugo reći osim da Lola i Mila imaju roditelje koji zaslužuju samo reči hvale.

Eva Čubrović Nikola Tomić

Pročitajte još

Najnovije vesti