Da li će Anastasija Ražnatović biti nova zvezda šou-programa "Tvoje lice zvuči poznato"?

Da li će Anastasija Ražnatović biti nova zvezda šou-programa "Tvoje lice zvuči poznato"?

Autor: | 29/08/2017

0

Izgleda da će Anastasija Ražnatović biti zvezda nove sezone šou-programa "Tvoje lice zvuči poznato" Prve televizije, producenti ove emisije su spremni da ćerki folk zvezde Cece Ražnatović ponude 20.000 evra kako bi se našla pred kamerama srpske verzije svetski poznatog talent-šoua.

Predstavnici "Emoušna" bi trebalo ovih da dana kontaktiraju Anastasiju i ugovore sastanak, jer smatraju da bi ona bila pravi pogodak za ovu emisiju, piše Informer.

- Zaključili su kako je ona odlična za TLZP i da će mnogo podići gledanost jer je Cecina ćerka. Producenti veruju i da će se Anastasija odlično snaći u transformacijama i imitacijama poznatih ličnosti. Ona odlično peva, što je veliki plus za ovakav tip šou-programa. Uz to je mlada, lepa, dobro igra, pa joj neće biti teško da "skine" bilo kog pevača - tvrdi izvor pomenutog lista blizak produkciji.

On dodaje da su spremni da odreše kesu kako bi je ubedili da se nađe u četvrtoj sezoni TLZP.

- Za sada pominju cifru od 20.000 evra koju su spremni da joj ponude. Prošle sezone je za te pare Dara Bubamara pristala da učestvuje u TLZP, mada je prvo tražila basnoslovnih 120.000 evra. Honorari učesnika se inače kreću od 5.000 do 15.000 evra, a to što Anastasiji nude preko toga pokazuje koliko žele Cecinu naslednicu u svojim redovima. Uvereni su da će uspeti da je pridobiju i time što će emisija ove godine biti produkcijski na još višem nivou - kaže njihov sagovornik i dodaje:

- Spisak učesnika se trenutno pravi, razmišljaju o raznim imenima iz sveta glume, muzike, voditeljstva, ali i sporta.

Anastasija već neko vreme razmišlja da krene majčinim stopama i započne pevačku karijeru. Ona planira da snimi i nekoliko pesama na engleskom jeziku kako bi gradila karijeru izvan granica Srbije.

- Njeno učešće u TLZP bi moglo da bude dobra odskočna daska za pevanje, što bi moglo da presudi u njenoj odluci o ovom takmičenju - smatra sagovornik.

Četvrta sezona bi trebalo da krene početkom 2018. godine, a pobednik dobija nagradu od 25.000 evra koju treba da prosledi u humanitarne svrhe.

Voditeljka emisije "Tvoje lice zvuči poznato" opet će biti Marija Kilibarda. Ona se prethodnih sezona pokazala kao odličan domaćin i postala je zaštitno lice ovog zabavnog programa. Ko će biti njen kolega na ovom projektu, i dalje nije poznato.

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages