Tihomir Stanić: Upao sam u provaliju i napustio filmsku produkciju

Tihomir Stanić: Upao sam u provaliju i napustio filmsku produkciju

Autor: | 20/09/2017

0

Tihomir Stanić poznat je po ulozi načelnika policije Predraga Marjanovića u popularnoj seriji "Ubice mog oca", a malo ko zna da je glumac, kako je sam priznao, do nedavno bio u provaliji.

- Rešio sam da se ne bavim filmskom produkcijom! Biću glumac, promoter zdravog života i profesor. Budući da imam uloge u nekoliko serija, za koje su već sada najavljeni nastavci, kao i da radim u pozorištu, za mene neće biti zime. Filmsku produkciju sam napustio zato što sam teško dolazio do novca, a lako sam ga trošio. Nisam nikome nikada smanjio honorar koji je bio ugovoren, a nisam dobijao novac koji su mi obećali. Jednostavno, upao sam u provaliju. S druge strane, shvatio sam da sam dovoljno dobar glumac i da sam u godinama da je šteta da se ne bavim onim što najbolje znam da radim - ispričao je Tihomir Stanić za "Alo".

Tihomir Stanić: Imam mudrost i iskustvo, a još sam dovoljno mlad da mogu da “mrdam”

Inače glumac je nedavno u razgovoru za magazin "Hello!" otkrio da ga pored svega posao najbolje ralaksira.

- Radim raznovrsne poslove. Faktički, radeći jednu stvar, odmaram se od druge. Sada je tako, ali nisam uvek rezonovao na taj način. Slobodno mogu reći da sam u jednoj dobroj životnoj fazi: imam mudrost, iskustvo i neku vrstu zrelosti, a još sam dovoljno mlad da mogu da “mrdam”.

Hellomagazin.rs Boško Karanović
Tagovi: Tihomir Stanić

Pročitajte još

Najnovije vesti