Boris Novković: Svašta su žene radile, slale su mi pisma, a u koverti bude burma!

Boris Novković: Svašta su žene radile, slale su mi pisma, a u koverti bude burma!

Autor: | 08/10/2017

0

Boris Novković kad god nađe slobodnog vremena, on poseti Beograd, gde najviše voli da popije jutarnju kaficu. Pevač je otkrio da ništa ne može da ga izbaci iz takta, pa ni novinski napisi, ali i detalji iz privatnog života.

- Verujte mi da me ništa ne nervira. Svestan sam da postoje portali koji su malo provokativni, ali meni je to sve u redu, rade svoj posao i to je to, postalo mi je sve normalno - rekao je Novković i otkrio kako su ga nekada žene prosile.

- Svašta su žene radile. Slale su mi pisma, a u koverti bude burma. Tako su me prosile, ali dobro, nije džentlmenski da pričam šta su sve radile. Mada, bilo je svega i svačega - otkrio je Boris, koji je danas oženjen čovek i otac dva dečaka.

- Njih dvojica me sve slušaju. Ja poredim roditeljstvo sa sportom. Imaš dve vrste trenera, jedan je Atila Bič Božji, bog i batina, samo red i disciplina, a imaš trenera koji sa svojim igračima radi na prijateljskoj osnovi. Ja sam takav sa svojim sinovima. Pre svega da budemo prijatelji, ali postoji neka granica preko koje ne prelazim - kaže Novković, koji priprema novi album, pa ćemo ga zbog toga češće viđati u Beogradu.

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages
Tagovi: boris novković