Danica i Filip Karađorđević: U miru smo se posvetili jedno drugome i uživali u prvim danima braka

Danica i Filip Karađorđević: U miru smo se posvetili jedno drugome i uživali u prvim danima braka

Autor: | 02/11/2017

0

Ako se po prvim nedeljama brak poznaje, ljubavna priča Danice i Filipa Karađorđevića dugo će trajati. Posle velike medijske pompe koja je pratila njihovo venčanje u Beogradu, 7. oktobra, njih dvoje dobili su priliku da uživaju nasamo i umeli su da je iskoriste.

Venčali se princ Filip Karađorđević i Danica Marinković (foto)

- Srećni smo i spokojni što smo našu ljubav krunisali brakom i nakon velikih priprema venčanja sa velikim entuzijazmom smo se uputili na jednu od predivnih grčkih obala gde nam čari prirode donose zasluženi odmor - ispričao je za “Blic” Filip Karađorđević.

More sweet than honey?#untilnexttime???

A post shared by Dana MAAR (@danamaar) on Oct 27, 2017 at 6:04am PDT

Nijednog momenta nisu imali dilemu kako će ispuniti slobodno vreme jer poznati supružnici imaju brojna zajednička interesovanja.

- Filip i ja smo okrenuti zdravom životu, volimo duge šetnje i svež vazduh. Vodili smo beskonačne razgovore, i najviše od svega trudili smo se da iskoristimo vreme koje smo imali da bismo se u miru posvetili jedno drugome i uživali u prvim danima našeg braka - dodala je Danica, koja je s mužem provodila dosta vremena na romantičnim plažama Grčke.

NJ.K.V. princ Filip & princeza Danica (Best moments) 4K from SP Produkcija on Vimeo.

Bajkoviti zalasci sunca samo su neki od momenata koje će pamtiti, a nakon desetak dana, koliko je potrajao njihov medeni mesec, Karađorđevići su otputovali u London, koji će odsad biti njihova stalna adresa i za koji ih vežu brojne uspomene, budući da su se upravo u tom gradu prethodnih godina često sretali.

Ekskluzivno za Hello! Princ Filip i princeza Danica: Prvo srpsko kraljevsko venčanje posle 95 godina

hellomagazin.rs hello