Marija Šerifović u žiriju, da li će joj se dopasti nastup Mire Škorić?

Marija Šerifović u žiriju, da li će joj se dopasti nastup Mire Škorić?

Autor: | 05/11/2017

0

Tačno smo na pola najhumanitarnijeg takmičarskog šoua „Tvoje lice zvuči poznato“. Hladni jesenji dani i virusi oborili su takmičare ali ne i njihov duh i volju da blistaju na sceni. I pored visoke temperature i kašlja, učesnici se nisu predali niti izostali sa priprema i proba za ovonedeljnu epizodu.

Pozitivna energija ih nije napustila baš kao i željda da nastup bude izveden do perfekcije.

Tako je i glumac Branislav Lečić insistirao da ponovi numeru jer se usred zahtevne imitacije Dina Dvornika zakašljao i gotovo izgubio dah. Već u narednom izvođenju sve je išlo kako treba, a žiri ga je pohvalio što je zahtevao da se sve izvede još jednom kao vrhunski profesionalac.

I Mira Škorić je muku mučila sa temperaturom ali je briljirala u ulozi Marije Šerifović koja je ove nedelje specijalni gost u žiriju. Marija je oduševljena Mirinom maskom i imitacijom ali je bila veoma oštra i iskrena u komentarima i oceni takmičara. I ostali članovi žirija su postali rigorozniji u oceni i kritici nastupa jer smatraju da nije dovoljno samo skinuti imitaciju već uneti i svoj lični pečat u zadacima koje dobijaju.

Pagonis je zato pokazao još jednom kako se sjajno snalazi u svim izazovima, ovaj put je leteo preko cele scene i to direktno u zagrljaj svoje supruge Maje koja je potom svojim gestom izazvala oduševljenje svih u studiju, naročito žirija. Kako kažu, ukrala je slavu ovog puta svom suprugu.

Bebi Dol kao Dona Samer, sjajni Stevan i Gaga Mićalović kao Maluma i Šakira, Tijana kao Bebi Dol i još mnogo omiljenih melodija obradovaće sve ljubitelje ovoj sjajnog porodičnog šoua.

hellomagazin.rs Aleksandar Krstović/prva/Antonio Ahel/ATA Images