Sofija Milošević: Srećna sam što sam upoznala dečka na kojeg uvek mogu da se oslonim

Sofija Milošević: Srećna sam što sam upoznala dečka na kojeg uvek mogu da se oslonim

Autor: | 06/11/2017

0

Atraktivna manekenka Sofija Milošević koja već godinama živi u Italiji, gde radi i ujedno živi sa dečkom, fudbalerom Ademom Ljajićem, koji igra za tamošnji Torino, kaže da su oboje žrtvovali mnogo toga zarad uspeha.

Sofija kaže da njena i Ademova porodica odlično znaju šta je bitno za njihove karijere pa ih ne teraju da jedu gurmanski. Manekenka kaže i da njenoj potencijalnoj svekrvi i svekru ne smete što je mršava.

- Ne, oni su normalni ljudi. Nikada mi nisu govorili da sam mršava. Oni razumeju moj posao i da je to građa kakvu mora da ima svaka manekenka. Tokom jednog dela godine Adam je takođe zbog fudbalskih priprema primoran da koriguje ishranu, te tako oni razumeju sve naše patnje kroz koje prolazimo kada je posao u pitanju. Inače, Ademova mama pravi prelepe mantije, koje obožavam da jedem - priznaje manekenka kojoj nedostaje domovina.

- Veoma sam nostalgična, nedostaje mi sve iz Srbije i svaki momenat koji provedem odvojena od meni bližnjih mi stvara veliku prazninu. Zato koristim svaki trenutak kada imam pauzu od foto-šutinga da dođem u Beograd i uživam kako sa prijateljima, tako i sa rodbinom. Svako ko je napustio Srbiju sticajem određenih okolnosti, da li zbog posla ili iz nekih drugih razloga zna da se u svakom drugom gradu oseća kao stranac. Obožavam Beograd, šetnju kraj reke, a naša hrana je najbolja na ovom svetu - tvrdi manekenka, koju su pitali da li je bila u situaciji o kojoj trenutno pričaju mnoge holivudske zvezde da je bila seksualno uznemiravana.

Foto Mirko Tabašević

- Od strane agenata ne, ali sam imala neprijatne situacije. Međutim, uvek sam znala da se postavim na pravi način. Morate da shvatite jednu stvar, kada se postavite profesionalno, onda niko ne može da dođe i da vas provocira svojim komentarima ili da, daleko bilo, pokuša nešto. Danas ima ljudi koji su spremni na sve, ali tako isto ima onih koji su se odricali brojnih stvari u životu kako ne bi preko "leševa" gradili karijeru. U ovom drugom slučaju sam ja, ako vam kažem da sam sa 16 godina napustila Srbiju i počela da se bavim modelingom, onda vam je jasno koliku sam žrtvu podnela. Ne kajem se zbog toga. Svako bira put kojim ide, ja sam izabrala onaj teži. S druge strane, strašno je šta se dešava u Holivudu. Svaki dan čitam o tome u medijima i zaista sam šokirana. Oštro osuđujem nasilje nad ženama - kaže Miloševićeva.

Sofija kaže da joj ne pada teško to što mora uvek da bude u top formi jer je takav način života prihvatila još onog trenutka kada je odlučila čime će da se bavi. Uostalom, ona je već 10 godina u ovom poslu pa joj je takav stil života prešao u naviku.

- Zdravo se hranim, redovno treniram i to je najbitnije za moj posao. Nije lako, kao ni u jednom poslu, ali ako radite sve sa mnogo ljubavi, onda je lakše. Imam istu energiju i raspoloženje kada se pojavim na fotografisanju za kampanju na početku i nakon dvadeset sati jer volim ovo čime se bavim - kaže manekenka.

Manekenka ističe da je svesna da se ne može večno baviti ovim poslom jer godine prolaze:

- Svesno sam žrtvovala normalan i siguran život zarad velikog rizika, jer ovaj posao ne traje zauvek, ali nikada ne bih menjala iskustvo koje sam stekla. Uspela sam sve što sam želela, i to bez ijedne mrlje.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/sofija-milosevic-volim-ulogu-domacice-dobro-se-snalazim-u-njoj/

Sofija kaže da joj dečko ne brani da nosi visoke potpetice iako je u njima viša od njega:

- Kada ne nosim štikle, iste smo visine, na potpeticama sam viša od njega, ali mislim da je njemu, kao muškarcu, to samo plus. Nikada mi zbog toga nije prigovarao i uvek je govorio da nosim ono što volim. Adem je osoba koja godinama živi u inostranstvu i zato nema predrasude. Zaista sam srećna što sam upoznala takvog dečka na kojeg uvek mogu da se oslonim. S druge strane, visokih potpetica ne mogu da se odreknem jer sam zbog posla primorana da ih nosim.

hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Guliver/Splash