Frajle očarale Beograđane

Frajle očarale Beograđane

Autor: | 25/11/2017

0

Prethodna dva koncerta u „Centru Sava“, koje su održale 2013. i 2015. godine, bila su ispunjena do poslednjeg mesta, ali sinoćni spektakl prevazišao je sva očekivanja i članica kvarteta „Frajli“ i publike koja je jedva dočekala da ih ponovo vidi i čuje. Najpopularniji ženski sastav na ovim prostorima potpuno je opčinio Beograđane kojima nije bilo dovoljno ni skoro tri sata sjajne muzike.

The Frajle za Hello!: Sladak život na četiri točka jedne pravnice, ekologa, psihologa i profesorke francuskog

Uz produkciju u maniru velikih svetskih zvezda, „Frajlere“ i članice gudačkog trija koji su ih pratili na sceni, četiri šarmantne Novosađanke unele su u Plavu dvoranu boje čardaša, Mediterana, Vojvodine, ciganskih romansi, šansona, a pre svega dobro raspoloženje koje ni u jednom trenutku nije popuštalo.

Nataša Mihajlović, Marija Mirković i Nevena i Jelena Buča druženje sa publikom počele su naslovnom pesmom sa novog albuma „Ljubav na dar“, a nastavile spletom romantičnih melodija i izvrsnim obradama. Kada su otvorile plesni podijum, cela dvorana prevorila se u veliku diskoteku čiji su glavni gosti bili – najmlađi. Atmosfera se usijavala sa svakom pesmom, dlanovi oduševljenih gledalaca nisu se štedeli, ali ni glasovi. Dok su četiri elegantne dame uglavnom sedele, publika je, kao i uvek na njihovim nastupima, uglavnom igrala.

Starinski lusteri, lampe, telefoni koji su svetleli u mraku, raskošni vokali... Jedan deo pozornice bio je pretvoren u dnevnu sobu. Kada su se „Frajle“ nakratko tamo preselile, izvele su nekoliko kompozicija koje pevaju za svoju dušu kada se okupe. Tako su se čuli i Toma Zdravković u njihovoj verziji, Viktorija, Balašević... Uz svoje hitove „Menjam dane“, „Ich liebe dich“, „Srce moje“ i mnoge druge, oživele su i jedan stari evrovizijski - „Bandido“, koji je, po mišljenju mnogih, zvučao bolje od originala.

Vesele „Frajle“ obećale su da neće čekati još dve godine na novi susret da Beograđanima.

Snežana Željka Dimić / Naxi radio
Tagovi: Frajle

Pročitajte još