Novogodišnja čarolija Dragane Dabović Čukvas - Prvi sneg, Deda Mraz, čokolada i preslatka Bjanka

Novogodišnja čarolija Dragane Dabović Čukvas - Prvi sneg, Deda Mraz, čokolada i preslatka Bjanka

Autor: | 05/12/2017

0

Za lepu glumicu Draganu Dabović Čukvas, mamu jedne preslatke Bjanke, Deda Mraz je stigao malo ranije, jer toliko lepih želja morao je da ispuni, a za to je trebalo vremena.

Pošto je Bjanka ovog oktobra napunila godinu dana, mama je rešila da uz pomoć sjajnog dečjeg fotografa Snežane Medić, napravi slike koje će ih odvesti u carstvo novogodišnje magije, gde se čokolada voli više i od mame i tate.

- Na dan kad je pao prvi sneg, zažmurili smo i stigao nam je... da nam šapne šta Bjanka želi, da nam Deda kaže da se hrabrice ne plaše snova i brade i da je čokolada slađa od mame i tate! Hvala Snežo na ljubavi prema svoj deci koja zaplove tvojim sankama u magiju novogodišnjih čarolija - poručila je Daca, a vama će biti sve jasno kada pogledate o kakvim se fotografijama radi. Bajka koju bi svako od nas poželeo.

Iako je Bjanka najslađi model u porodici, mama i tata Veselin Čukvas su iskoristili priliku da se fotografišu kraj jelke, ali i sa Deda Mrazom. Nikad se ne zna, možda i za njih ima neki poklon.

hellomagazin.rs/m.g. Boško Karanović