Katarina Šišmanović i Milan Kalinić ponovo će stati zajedno pred kamere

Katarina Šišmanović i Milan Kalinić ponovo će stati zajedno pred kamere

Autor: | 18/12/2017

0

Voditeljki par Katarina Šišmanović i Milan Kalinić, koji su pre skoro deset godina sarađivali u emisiji "Sve za ljubav", ponovo će stati zajedno pred kamere.

Čelnici "Pinka" poželeli su da spoje nekadašnji voditeljski par, što im je pošlo za rukom. Kako saznajemo, oni će voditi kviz "Ko je na vrhu", a čija licenca je kupljena od američke produkcijske kuće.

- Kako je Katarina krajem prošle godine prestala da radi za produkcijsku kuću "Emoušn", s čijim direktorom je neposredno pre toga prestala da se zabavlja, ona je napravila pauzu od godinu dana u karijeri. Poziv čelnika ružičaste televizije ju je obradovao, naročito što joj se dopao koncept emisije i što će joj partner biti Milan Kalinić, uz kog je stasavala kao TV lice - kaže izvor upućen u realizaciju ovog projekta i otkriva:

- Milan je takođe dobio uslove koje je teško odbiti i zato je prihvatio da vodi ovaj format u kojem će moći potpuno da iskaže svoju duhovitost. Njih dvoje će prve epizode kviza snimiti već u sredu i četvrtak, a gosti će im biti poznate ličnosti.

Koncept emisije je takav da zvezde odgovaraju na pitanja iz šou-biznisa, ali i šaljiva pitanja. Svi očekuju da će ovo biti izuzetno popularan format koji će ružičastom carstvu doneti gledanost.

Čelnici su uvereni da su Katarina i Milan dobar tandem i da se publika uželela da ih gleda u istom kadru. Naravno da "Pink" ovo čuva kao veliko iznenađenje za gledaoce, zato vas molim da ne otkrivate ko vam je dao informacije. Emitovanje bi trebalo da počne oko Nove godine.

Kako bi čuli kako se oseća što se posle godinu dana vraća na male ekrane i što će ponovo voditi emisiju sa Milanom, pozvali su Katarinu.

- Trebalo bi da počnem da radim novu emsiju na "Pinku". Kada budem ušla u studio moći ću da pričam na tu temu - rekla je Šišmanovićeva za "Blic".

hellomagazin.rs Mirko Tabašević/hello/arhiva