Šta su poznati poželeli u Novoj godini?

Šta su poznati poželeli u Novoj godini?

Autor: | 02/01/2016

0

I poznate ličnosti, kao i sav običan svet, imaju želje povodom nove godine.
Većina njih je odavno prestala da veruje u Deda Mraza, ali i pored toga, nadaju se da će im se ispuniti sve ono što zamisle, piše Kurir.rs

Ana Nikolić, iako je odavno odrasla, kao dete se raduje novogodišnjim praznicima. Ona obavezno najbliže obraduje poklonima, a ove godine je i ona pisala Deda Mrazu i tražila da konačno upozna muškarca svog života.

- Postoje želje koje mogu sebi da ispunim, ali ovu baš i ne mogu. Pisala sam mom Deda Mrazu iz Kosmosa. Poželela sam da me obraduje paketićem u kojem će mi doneti jednog kosmičkog frajera - rekla je Ana.

Neke njene kolege imaju i veće želje. Ima onih koji žele da prošire porodicu, a većina njih želi samo osmeh i zdravlje.

Miroslav Ilić, pevač
ŽELIM POVIŠICU PLATE


- Svojoj porodici, prijateljima i sebi želim mnogo zdravlja i sreće, a potom i povišicu plate. Kad je čovek zdrav, može da se bori sa svim i svačim, pa čak i da dobije povišicu. Kad si zdrav - možeš sve!

Dejan Matić, pevač
NADAM SE ĆERKI

- Ovu godinu ispraćam radosno. Po drugi put postao sam tata. Rodio se Konstantin. U narednoj godini želim devojčicu - da Zoki i Kole dobiju sestru. Zoran je za treći rođendan rekao da  želi dabude mnogo ljudi i dece. Ja hoću to i u novoj godini.

Vesna Zmijanac, pevačica
SAMO DA JE ZDRAVLJA

- Sebi, a i svim ljudima želim pre svega mnogo zdravlja jer je to najvažnije. Sve ostalo doći će ako se potrudimo. Imam nekoliko novogodišnjih želja, ali to ne otkrivam jer se onda neće ispuniti.

Nina Janković, glumica

HOĆU JEDNU BEBICU

- Meni je nova godina odavno počela jer od početka decembra igram predstave za decu. Imam mnogo željica. Volela bih da budem stabilnog zdravlja i da serija „Vere i zavere“, koju sam snimila, prođe dobro kod publike, a krajem godine da bude i bebica.

Andrija Milošević, glumac
ŽIVITE S OSMEHOM

- Želim da su oko vas najbolji ljudi, da živite život s osmehom. Želim vam od srca da volite i čuvate vaše porodice i što više vremena provodite s decom i roditeljima, bakama i dekama, rođacima i bližim i daljim jer ćete tako biti jači i sposobniji.

Anđelka Prpić, glumica
NEKA VAM SE KOD KUĆE RADUJU

- Svim ljudima želim da ih na poslu cene. Da im se kod kuće raduju. I da ih sve to čini dovoljno bezbrižnim da uživaju i da im ostane taman toliko neostvarenog koliko je potrebno da ih svakog dana gura napred.

Komentari (0)

Loading
Izvor: hellomagazin
Tagovi: