Ljubav pre svega: Filip i Viktor Živojinović sa svojim "lepšim polovinama" (foto)

Ljubav pre svega: Filip i Viktor Živojinović sa svojim "lepšim polovinama" (foto)

Autor: | 15/01/2016

0
Foto: Instagram/carpediem_fbz

Pevačica je sa sinom Bobe Živojinovića bila u tajnoj vezi od raskida sa Ljubom Perućicom, ai o tome nisu javno želeli da govore, kako se u javnosti ne bi stvorio imidž da Aleksandra sa 20 godina “menja momke kao čarape”, piše Blic.rs

S druge strane, Filip nijednu devojku posle Maje Mandžuke nije želeo da predstavi javnosti. Iako se spekulisalo da je Prijovićeva u vezi sa Viktorom Živojinovićem, a Filip sa modnom blogerkom Zoranom Jovanović, poznatijom kao Zorannah, istina je da je Zorana samo kućna prijateljica, ali i da Aleksandra uz Filipa želi što pre da preboli Ljubu sa kojim je krajem 2015. godine okončala dvogodišnju romansu.

Family time ?❤️

A photo posted by Viktor Zivojinovic (@viktorzivojinovic) on Jan 10, 2016 at 1:04pm PST

Pevačici nova ljubav očigledno i te kako prija, a fotografiju kojom je potvrdila vezu, postavila je na društvene mreže uz stih iz numere Zorice Brunclik: “Kada bi me pitali...”

Kada bi me pitali...❤️?

A photo posted by @aleksandraprijovic on Jan 14, 2016 at 4:45pm PST

Na selfiju Filip ljubi mladu pevačicu, a pratioci su u komentarima uporedili bivšeg i sadašnjeg dečka: “Ljuba je pet puta bolji frajer”, “nije ti ovo trebalo”, samo su neki od komentara.

Mlađani Živojinović ugledao se na starijeg brata pa je i on predstavio svoju bolju polovinu. Romantični Viktor obradovao je dragu buketom cveća.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs instagram