Nikola Rokvić: Proradio mi je očinski instinkt

Nikola Rokvić: Proradio mi je očinski instinkt

Autor: | 12/02/2016

0

Manekenka sa američkom adresom, novosadska lepotica Bojana Barović i njen izabranik, Beograđanin Nikola Rokvić, koji je nedavno promenio muzički pravac i albumom „Moj put“ iskoračio u pop vode, za sedam meseci postaće roditelji.

Skladni par je pred Novu godinu, tačno godinu dana posle veridbe, saznao srećnu vest. Pošto je u ranom periodu drugog stanja, Bojana još ne želi da govori o trudnoći, ali su se i ona i Nikola pohvalili porodici i prijateljima, što je izazvalo lavinu pozitivnih komentara u njihovom okruženju.

Pol deteta im nije važan i željno iščekuju trenutak kada će se, posle rođenja malog Despota, sina Nikolinog brata Marka i njegove supruge Sare Oster, i u njihovom domu začuti plač bebe.

- Često smo govorili da želimo decu, i ta želja svakim danom raste. Čitaocima je poznato da smo često razdvojeni zbog profesionalnih obaveza. U tim uslovima skoro je nemoguće praviti planove o roditeljstvu. S druge strane, takve stvari dešavaju se nekako sudbinski, i sami planovi se onda nameštaju sami po sebi, a prioriteti se menjaju. Verujem da će nam se to uskoro desiti - rekla je Bojana u razgovoru za prošli broj našeg magazina, koji je u međuvremenu došao do saznanja da je manekenka trudna.

Dolazak najmlađeg člana Rokvića, rođenje sina Nikolinog brata Marka, na najlepši način pobudio je emocije u celoj porodici.

- Bilo je neminovno da mi proradi očinski instinkt, pogotovo u situaciji kada je moj brat dobio dete. Veoma smo vezani i ljubav koju i Bojana i ja osećamo prema Sarinom i Markovom detetu jednostavno mora da probudi pitanje koliko bismo voleli svoje dete i koliko to želimo - rekao je pevač.

Skladni par trenutno se prepustio osećanju radosti, koja ih je praplavila zbog saznanja da će postati roditelji, a o tome gde će se Bojana poroditi razmišljaće kada za to dođe vreme. Moguće je da će naslednika doneti u Los Anđelesu, gde je poslednjih godina izgradila stabilno poslovno okruženje. Poslovne ambicije zgodna Novosađanka je odavno ostvarila, tako da u poslednje vreme teži ostvarivanju ciljeva na privatnom planu.

Inače, ljubav među verenicima planula je pre pet i po godina, na snimanju rijalitija “Survivor” na Flipinima. Surovo prirodno okruženje navelo ih je da jedno drugo upoznaju istinski, bez foliranja, što je rezultiralo strasnom romansom započetom 9. avgusta 2010. godine.

Manekenka je tada rekla da planira da se više fokusira na evropsko tržište. Iako se to nije desilo, njihova emotivna veza odolela je svim iskušenjima kakva nose ljubavne veze na daljinu.

Izvesno je da će se Barovićeva i Rokvić uskoro venčati, najverovatnije krajem proleća, budući da Nikolin brat Marko i njegova izabranica Sara u septembru planiraju da prirede svadbeno slavlje povodom braka koji su sklopili krajem prošle godine.

Još od rijalitija “Survivor” Bojana i Nikola važe za jedan od najsimpatičnijih mladih parova domaće javne scene, a publiku su osvojili spontanošću i iskrenošću, koja nije mogla da dobije nijednu negativnu konotaciju, budući da su dvadeset četiri sata bili pred budnim okom kamera. Koliko oboje vole izazove, govori i način na koji je Nikola zaprosio buduću suprugu. Dogodilo se to na dočeku Nove 2015. godine ispred doma Narodne skupštine u Beogradu.

U trenutku kada je Nikola pevao numeru „Dođi“, grupe „Parni valjak“, na binu je izašla Bojana. Tokom romantičnog plesa, pred nekoliko hiljada prisutnih građana, pevač je izvadio prsten i pitao svoju izabranicu želi li da se uda za njega. Vidno uzbuđena i zatečena, Bojana je u mikrofon, na oduševljenje svih prisutnih, glasno izgovorila “da”, posle čega je Nikola zahvalio svima i istakao da je izuzetno srećan što s njima deli najlepši trenutak u životu. Lepši trenuci tek slede - venčanje i svadba, a na leto rode ponovo stižu u porodicu Rokvić.

Komentari (0)

Loading
Nikola Rumenić Miloš Nadaždin