Premijera nove Bajagine pesme: Ovo je jedini spot u kome se ne pojavljujem (video)

Premijera nove Bajagine pesme: Ovo je jedini spot u kome se ne pojavljujem (video)

Autor: | 19/02/2016

0

Panorama Los Anđelesa i čuveni prizori fabrike snova poznate kao Holivud pokazali su se kao savršena scenografija spota za pesmu Kad mesec prospe rekom srebra sjaj, koju Momčilo Bajagić-Bajaga izvodi sa bluz bendom Point Blank i legendarnim gitaristom Yu grupe Dragim Jelićem.

Singl je predstavljen krajem godine, a muzička priča kojom vlada Bajagin čuveni bariton nedavno je pretvorena u mini film, koji od danas možemo i da gledamo.

- Ovo je možda jedini spot u mojoj karijeri u kome se ne pojavljujem. U stvari, nema nikog od muzičara koji su radili na pesmi. Gledajući snimljen materijal došli smo do zaključka da imamo prelepe kadrove koji dovoljno govore sami za sebe – kaže Bajaga.

Inače kao poseban kuriozitet je i podatak da je spot objavljen upravo na Bajagin rođendan, tako da je slavlje duplo ovoga puta - nova pesma i nove, neke dobre, godine za našeg kantautora.

Dnevni deo video zapisa čine skejt park i poznati kadrovi Venis Biča, art deko i neobarokne zgrade u ulici Brodvej i vožnja avenijom Malholand Drajv, a noćni prikazuju Holivud i savremenu arhitekturu centra LA-ja. U spotu koji je producirala kuća Long Play nema Bajage, ali se zato pojavljuje manekenka Zorana Adžić, nekadašnja reprezentativka Srbije u atletici koja poslednjih godina radi u Sjedinjenim Državama.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić hello