FEST & Hello! Party - Nikola Golubović, izvršni urednik Hello magazina o večeri posvećenoj sedmoj umetnosti

FEST & Hello! Party - Nikola Golubović, izvršni urednik Hello magazina o večeri posvećenoj sedmoj umetnosti

Autor: | 26/02/2016

0

Hello! magazin i 44. Međunarodni filmski festival organizuju filmsko i modno veče FEST & Hello! Party, dan nakon otvaranja FEST-a i veče uoči dodele Oskara, 27. februara u Kući kralja Petra u Beogradu.

Poznate ličnost i gosti imaće priliku i da premijerno pogledaju film našeg najpoznatijeg modnog fotografa Miše Obradovića "Endless", ali i da razgovaraju o filmu, programu ovogodišnjeg FEST-a i daju svoja predviđanja u vezi sa tim kome će ove godine otići zlatna statua Oskara.

Tim povodom razgovarali smo sa izvršnim urednikom Hello! magazina, Nikolom Golubovićem.

Veče pred dodelu Oskara biće u znaku filma i u Srbiji i to u organizaciji FEST-a i HELLO magazina. Šta će se sve dešavati i koga ćemo videti te večeri?

- Događaj je primarno fokusiran na sedmu umetnost, pa će i zvanice mahom biti iz tog miljea. Dakle, poznati glumci, reditelji, ali i mnoge druge javne ličnosti. Kako se parti održava uoči dodele Oskara, u planu je interno glasanje za najbolji film, reditelja, glumce, dok učesnike očekuju i lepe nagrade poput putovanja.

Šta će sve čitaoci Hello magazina imati priliku da pročitaju u vezi sa predstojećim FEST-om?

- Pored Jugoslava Pantelića, umetničkog direktora festivala, koji će čitaocima približiti ovogodišnji program, u planu su intervjui sa istaknutim glumcima, kako domaćim tako i stranim.

Gosti ove filmske večeri imaće priliku da daju svoja predviđanja za Oskara. Ko po vama treba da osvoji Oskar ove godine?

- Leonardo Dikaprio apsolutni je favorit, mada se u kategoriji glavna muška uloga prestižno priznanje smeši i Ediju Redmejnu, koji u filmu The Danish Girl maestralno tumači lik transeksualca. Iako je Dženifer Lorens već viđena kao pobednica, za glavnu žensku ulogu Oskara zaslužuje Kejt Blanšet, a prijatno iznenađenje biće i ako završi u rukama Bri Larson. Kako je Holivud poznat po ispravljanju krivih Drina, za sporednu mušku ulogu `zlatnog dečaka` verovatno će dobiti Silvester Stalone, budući da pre četiri decenije nije za `Rokija`. U ženskoj konkurenciji najviše šansi ima Kejt Vinslet, koja je već pobrala sve moguće ovogodišnje nagrade, a konce će joj eventualno pomrsiti Alisija Vikander.

Komentari (0)

Loading
Jelena Jovičić promo
Tagovi: 44. Fest kultura