Vladimir Mikić: Jovana i ja pravimo dete

Vladimir Mikić: Jovana i ja pravimo dete

Autor: | 27/02/2016

0

snezana_dakic_vladimir_mikic

Biznismen Vladimir Mikić više ne krije ljubav prema svojoj izabranici Jovani Miljković, a srećni par otkriva za Alo da priželjkuje venčanje i prinovu.

- Planiramo venčanje ove godine, a kada će tačno biti, još ne znamo. Ne radi se samo o nama, tu su i roditelji, familija, prijatelji, svi oni imaju svoje želje, ali nama taj formalni čin nije toliko bitan. Mi smo svoje želje ostvarili i one se ne odnose na formalno venčanje i ceremoniju kao takvu. Mi smo se venčali jednog jutra uz kafu i pogačice kod kuće, pre dve godine - započinje priču Vladimir i objašnjava da mu ne smeta što mediji gotovo svakodnevno pišu o njegovom odnosu sa bivšom suprugom Snežanom Dakić.

- Ne smeta mi što se po medijima poteže moj odnos sa Snežanom. Ne mogu da zaboravim svoj život, a ako je to nekome zabavno, nemam ništa protiv toga. Uvek se pitam zašto ljude zanimaju takve stvari, ali ako je tako, ne smeta mi - kaže Mikić, koji se i dalje sudi sa bivšom suprugom zbog imovine.

- Srbija je poznata po tome da najbliži rod ne razgovara zbog podele imovine, tako da smo i mi kroz to prošli. Sada imamo korektan odnos zbog kćerke Laure - iskren je biznismen, koji otkriva da on i njegova mlađana izabranica rade na tome da prošire porodicu.

- Priželjkujemo dete. Jovana bi volela blizance, a što se mene tiče, samo nek je živo i zdravo - završava Vladimir.

Jovana Miljković složila se sa rečima svog partnera, a kako ona sa njim preživljava sve novinske naslove u vezi s njim i Snežanom Dakić, zanimalo nas je da li joj smeta stalno pominjanje njegove prošlosti.

- On je sa prošlošću raščistio i to je realnost, tako da mi ne smetaju pitanja o njegovoj bivšoj ženi, podnosim to. Imam divan odnos sa Laurom i sa Vladinim ćerkama iz prvog braka i to mi je veoma bitno. One su i približno mojih godina, tako da sa mnom pričaju o nekim ženskim temama koje ne mogu da podele sa roditeljima - objašnjava Jovana i ističe da Snežana ne huška Lauru protiv nje.

- Laura je svoja. Snežana ne vrši nikakav uticaj na nju. Mislim da je potpuno besmisleno da joj Snežana priča nešto loše za Vladimira i mene, ipak je Laura samo dete - završava Miljkovićeva.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin
Tagovi: vladimir mikić

Pročitajte još

Najnovije vesti