101 rođendanska ruža: Muž doveo Sanju Marinković do suza (video)

101 rođendanska ruža: Muž doveo Sanju Marinković do suza (video)

Autor: | 04/03/2016

0


Sanja Marinković, voditeljka ružičaste televizije, proslavila je 42. rođendan u krugu najbližih prijatelja i porodice, ali iznenađenje od supruga, producenta Aleksandra Uhrina, dovelo ju je do suza.

Naime, on je u dogovoru sa sinom Strahinjom priredio iznenađenje za Sanju, pa je buket od 101 ruže stigao na kućnu adresu uz emotivnu poruku.

S obzirom na to da nije znala kakvo su joj iznanđenje pripremili, Sanja je ostala bez teksta kada je otvorila vrata i umesto momka iz keteringa, koga je očekivala, zatekla cvetnu porudžbinu.

Pošto su i Uhrin i Strahinja bili sa njom, ona se rasplakala kada je shvatila da su to oni organizovali.

Malom privatnom slavlju prisustvovali su i voditeljkini dugogidšnji prijatelji, kako iz privatnog, tako i poslovnog života, a među njima su bili spisateljica Vesna Dedić i voditelj Televizije "Pink" Ivan Golušin.

Svećiće na rođendanskoj torti slavljenica je oduvala posle ponoći i otkrila kako se oseća sada, kada je jednu godinu starija.

- Iskreno, nemam taj problem sa godinama, tako da se osećam isto kao i pre. Veoma sam srećna što su me moj sin i suprug iznenadili prelepim buketom i sigurna sam da ću ovu poruku, kao i sam dan, pamtiti do kraja života. Rasplakao me je emotivni sadržaj poruke. Osim mojih prijatelja, porodica je moja glavna podrška u životu - kaže Sanja.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Instagram hellomagazin

Pročitajte još