Problemi u raju: Seve ljuta zbog Igorovog mešanja u njenu karijeru

Problemi u raju: Seve ljuta zbog Igorovog mešanja u njenu karijeru

Autor: | 09/03/2016

0


Problemi u raju bračnog para Severine i Igora Kojića su počeli, iako su tek pet meseci u braku, a razlog je, kako saznajemo, to što mali Keba želi da umeša prste u menadžerski deo pevačicine karijere.

Iako Seve već godinama pored sebe ima čoveka od poverenja, prijatelja i menadžera Tomislava Petrovića, njen suprug na sve načine pokušava da preuzme tu poziciju, što je pevačicu razbesnelo.

- Inicijalna kapisla njihove svađe bio je problem sa platnom karticom, koja je na Severinino ime, a koju zajedno koriste. Incident se dogodio u Hrvatskoj kada je pevačica htela da kupi vredan poklon za prijateljicu i shvatila da na kartici nema onoliko novca koliko bi trebalo. Počela je da histeriše čim su izašli, a onda je rasprava poprimila drugi tok - priča naš izvor koji se zatekao na licu mesta.

- Severina je tada verbalno napala Igora zbog toga što želi da se umeša u njenu karijeru. Vikala je da su joj ljudi iz benda rekli da je počeo da se meša u menadžerski posao i da želi da zauzme mesto njenog dugogodišnjeg saradnika Tomice. Poručila mu je da se malo više zaneo u svojoj nameri i da mu ona to neće dozvoliti - ističe naš izvor blizak paru.

Kako se šuška, Igor je prvo imao ozbiljan problem upravo sa Severininim menadžerom, koji brine o njenoj karijeri i pojavljivanju u javnosti, kada je pokušao da ga ubedi da i on treba da prisustvuje sastanku sa vlasnikom hotela u Nemačkoj u kojem je Seve trebalo da peva.

- Igor je bio fudbalski menadžer i već dugo ništa ne radi, tako da bi mu zanimacija u vidu Severinine karijere dobro došla, ali on ne shvata da su to dve različite stvari. S druge strane, Petrović taj posao godinama radi savesno i zna sve Severinine tajne, način funkcionisanja i prohteve, kao i da bi se ona radije razvela nego njega otpustila iz tima. Ovo je prvi put od kada se zabavljaju Seve i Igor da je pobesnela, jer smatra da je dovoljno što Igor ide svuda s njom, ali mu neće dozvoliti da odlučuje o nastupima i finansijama - tvrdi naš izvor, koji je takođe čuo za razmirice supružnika jer se o tome uveliko šuška među pevačicinim saradnicima.

Koliko je tačno to šuškanje, pokušali smo da saznamo tako što smo pokušali da kontaktiramo sa Severinom i njenim menadžerom Tomislavom Petrovićem, ali nam je jedino on odgovorio na poziv.

- Nije istina da Igor želi da se bavi Severininom karijerom i da je zbog toga došlo do svađe - tvrdi Petrović.

Igorov komentar na celu priču nije bilo moguće dobiti.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Instagram hellomagazin

Najnovije vesti