Pobednica Ivana Peters rasplakala Mariju Kilibardu

Pobednica Ivana Peters rasplakala Mariju Kilibardu

Autor: | 13/03/2016

0

Pevačica Ivana Peters, čiji glas fascinira, a emocija koju pruža svojim glasom, uspela je da rasplače i voditeljku šou programa "Tvoje lice zvuči poznato", Mariju Kilibardu.

Ivana Peters je nastupila kao Paloma Fejt i pesmom "Only love can hurt like this", kao i sjajnim scenskim nastupom koji su pratili plesači, oduševila je čitav žiri i publiku u studiju.

- Ne bih trošio vreme gledalaca, ali kad bi Paloma Fejt čula tvoju verziju pesme, obrisala bi svoju master verziju iz studija jer si bila fantastična i brilijantna. Pohvale za produkciju, unapred 12 poena za ovo - oduševljeno je rekao Vlado Georgiev.
- Ja sam Ivani rekao kako sam ja doživeo činjenicu da ona učestvuje u šouu, dok je pevala i vladala scenom večeras, ja sam bio na sedmom nebu, ovo je bilo nerealno. Sve pohvale za plesače i plesačice, ali Ivana je čudo od žene - iskren je bio Ivan.
- Žena peva kao zmaj, izdominirala je, sve pohvale, ovo je maestralno, magično - hvalio je Knez.
- Mislim ono što je Vlado rekao, nepošteno bi bilo tvoje pevanje da komentarišem, sve je vrhunski, svaka čast, sve si dočarala, emocija na nivou - zaključila je Ana.

Ivana je nakon glasanja žirija, ali i svojih kolega, pobedila u drugoj epizodi šoua "Tvoje lice zvuči poznato".
Nagradu koju je osvojila večeras će proslediti udruženju roditelja "Zvončica" pri Institutu "Majka i dete" u Beogradu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo/TLZP/Prva
Tagovi: ivana peters TLZP