Milica Dabović promenila profesiju - Košarku je zamenila gluma (video)

Milica Dabović promenila profesiju - Košarku je zamenila gluma (video)

Autor: | 23/03/2016

0

Kapiten ženske košarkaške reprezentacije Srbije Milica Dabović na kratko je promenila profesiju, te je umesto košarkaške lopte i parketa, zaigrala pred kamerama kao fatalna plavuša.

Bend Beso de Loco objavio je sing pod nazivom “Noćas nam ljubav ne gine“, a u njemu se pojavljuje Milica u potpuno drugačijem izdanju, kao i Miljan Rovčanin poznati bokser i Marko Radosavljević, maneken.

Spot je sniman na nekoliko lokacija u Beogradu tokom januara.
- Izuzetna nam je čast što smo imali priliku da sarađujemo sa fantastičnom Milicom Dabović koja se odlično snašla u ulozi. Spot smo snimali sredinom januara a na premijeru smo čekali malo duže zbog Miličinih obaveza u klubu. Želeli smo da ekipa koja je radila na spotu, Milica, Miljan i Marko, budu tu, kada ona doživi premijeru - Rekli su momci iz Beso de Loco benda.
Dabovićeva je, samo zbog promocije spota, uzela tri slobodna dana i doputovala u Beograd.


- Momci su predivni i veliko hvala što su izabrali baš mene da budem deo ove ekipe. Kada sam čula pesmu rekla sam da će ovo biti himna košarkaške reprezentacije, a sada kada sam videla i spot sigurna sam da će imati milionske preglede na Jutjubu - izjavila je Milica.


Muziku i tekst za „Noćas nam ljubav me gine“ radila je Aleksandra Milutinović a poverenje za snimanje spota ukazali su produkcijskoj kući „E- Digital“.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs promo
Tagovi: Milica Dabović

Najnovije vesti