Marija Šerifović: U laganom sam paklu sam zbog koncerta u Narodnom pozorištu

Marija Šerifović: U laganom sam paklu sam zbog koncerta u Narodnom pozorištu

Autor: | 25/03/2016

0


Pevačica Marija Šerifović pripremila je umetnički spektakl za beogradsku publiku u Narodnom pozorištu, a uzbuđenje pred nastup nije uspela da sakrije. Marija kaže da su pripreme bile naporne, ali da će se sve to isplatiti kada izađe na binu.

- Na publici je da dođe i da uživa, a ja sam u laganom paklu jer smo pripremili ozbiljan program, ozbiljnu scenografiju i produkciju. Ipak, mislim da će ovo biti prelepa noć - kaže Marija i dodaje:

- Na koncert će doći mnogo mojih kolega, a što se scene Narodnog pozorišta tiče, stajaću sama na bini - otkriva Šerifovićeva pred večerašnji koncert.


Iako su brojni glumci njen koncert u Narodnom pozorištu nazvali degradacijom kulturnih ustanova, Marija je ubeđena da će pojedini umetnici iz te branše ipak doći na njen koncert da je slušaju.

- Znam da će glumci doći na koncert - kratko je odgovorila pevačica, koja će nakon koncerta u Narodnom pozorištu obradovati beogradsku publiku još jednim koncertom u Centru „Sava“, a gost te večeri biće Nina Badrić.

"Uvek se trudim da pozovem kolege čiji rad poštujem i cenim, tako da će sedmog aprila jedan od gostiju biti i Nina Badrić", otkrila je pevačica i istakla da je i dalje pod utiskom koncerta koji je održala u Sarajevu.

- Oni su puni srca, duše, vidi se i na snimcima da su svaku pesmu pevali emotivno. Tu noć ću pamtiti do kraja života - zaključila je Marija za "Alo".

Komentari (0)

Loading
, Foto:Mirko Tabašević hellomagazin