Igor Kojić iskreno o svojoj ljubavi: Severina me pogodila kao zemljotres!

Igor Kojić iskreno o svojoj ljubavi: Severina me pogodila kao zemljotres!

Autor: | 03/04/2016

0

Iako za medije ne želi da priča o ljubavi sa Severinom, Igor Kojić je konačno opisao svoja osećanja prema svojoj supruzi.

Naime, Severina i Igor su uživali na privatnoj proslavi, a sudeći po fotografijama, ljubav između Kojića iz dana u dan cveta. Na fotografiji Igora i Severine vidi se da par razmenjuje nežnosti, a Igor je to opisao na nesvakidašnji način.

- Epicentar svih mojih zemljotresa - napisao je Igor, kome se od zaljubljenosti omakla i grdška u pisanju, što je nasmejalo njegove prijatelje, a jedan od njih je prokomentarisao:
- Nek je i „zemljoters“, al nek vas trese još dugo i jako - napisao je duhoviti Kojićev drug, dok su se ostali divili njhovoj ljubavi.

Epicentar svih mojih zemljotersa..

A photo posted by Igor Kojic (@igorkojic) on Apr 1, 2016 at 1:17pm PDT

Podsećamo, Igor i Severina su svoju ljubav krili kratko i bezuspešno, a kada su shvatili da je svima jasno koliko se vole, počeli su da gotovo svakodnevno objavljuju zajedničke fotografije. Mlađani Kojić se posvetio i ulozi očuha, te svakodnevno brine o Severininom sinu Aleksandru, dok njihove zajedničke fotografije nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, piše Alo.rs

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević/instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti