Kakva vest na blagovest: Seka Aleksić čeka sina!

Kakva vest na blagovest: Seka Aleksić čeka sina!

Autor: | 09/04/2016

0

seka aleksic veljko Hello

Pevačica Seka Aleksić (35) čeka dečaka! Njen suprug Veljko i ona pre nekoliko dana su saznali za pol deteta i nisu krili radost.

Paru Piljikić-Aleksić ova vest je stigla na praznik Blagovesti, a kako je Seka poznata kao velika vernica, njoj je to posebno značilo, piše Blic.

- Seka je od trenutka kada je saznala da je u drugom stanju predosećala da nosi sina. Iako nije želela da govori o tome, ispostavilo se da je osećaj nije prevario. Nju je dodatno dirnulo što su te vesti od njenih lekara stigle baš na praznik Blagovesti. Poznato je da je Seka velika vernica, pa joj je ova simbolika unela dodatni spokoj - kaže dobro obavešteni izvor.

Ona je pre nekoliko nedelja otišla na posebna ispitivanja koja su tačno odredila pol.

- Radila sam jedan test koji se zove “trankviliti“ i na osnovu njega ćemo saznati da li su se razvili svi organi, da li je beba zdrava i kog će biti pola - kazala je ona pre izvesnog vremena u jednoj emisiji. Rezultati testa su stigli, na radost Seke i Veljka.

Pevačica je lepe vesti podelila i sa svojim fanovima na Instagramu.

- Na Blagovesti sam saznala divnu vest... Rodicu dečaka! Gospodu hvala na svemu - napisala je presrećna Seka.

Na Blagovesti sam saznala divnu vest... Rodicu decaka! Gospodu hvala na svemu...??????

A photo posted by Seka Aleksic (@seka_aleksic) on Apr 8, 2016 at 2:54pm PDT

Ona je jedna od retkih žena iz javnog života koja je otvoreno govorila o vantelesnoj oplodnji, jer smatra da bi trebalo podizati svest o toj metodi u Srbiji.

- Bog je rekao ovog momenta da ću ja biti trudna, shvatila sam da su ovozemaljske stvari trenutne i da se sa njima ne možeš zadovoljiti. Želeli smo to pet godina i ovo je dar božji. Lekari ističu tri faktora bitna za vantelesnu oplodnju. Na prvom mestu su godine žene, na drugom mestu su godine žene i na trećem mestu su godine žene - izjavila je Seka.

Seka polako ulazi u peti mesec i sve ređe se pojavljuje u javnosti. Ona je nedavno izbacila spot za pesmu “Crnooka“, aplan je da se onda povuče iz javnosti.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Arhiva Hello!
Tagovi: seka aleksić