TLZP: Nikola i Neša kao dve ružne i zle sestre

TLZP: Nikola i Neša kao dve ružne i zle sestre

Autor: | 15/04/2016

0

TLZP okreće točak i vraća nas u detinjstvo, dočaraće nam omiljene likove iz bajki, Diznijeve junake ali i neke moderne heroje današnjih klinaca. Sedma epizoda posvećena je svima koji su odrasli na divnim pričama i mjuziklima, i koji će želeti da se na trenutak podsete bezbrižnih dana.

Pepeljuga, Mala Sirena, Matilda, Eni, Minja Subota, Frozen deo su magije koju će nam preneti vredni takmičari.

tlzp1

A koliko su se uživeli i uživali u ulozi likova iz bajki, najbolje nam pokazuje dvojac Neša i Nikola. Njih dvojica su imali uloge dve zle sestre iz Pepeljuge. Publika i žiri bili su oduševljeni imitacijom, maskama, kostimima...

Da muškarcima nije lako u teškim haljinama i na visokim štiklama, pokazao nam je prvo Đoša kada se okliznuo nasred scene, a upravo to se dogodilo i Nikoli koji je bio u pufnastoj haljini, usko vezanoj oko članaka. Nidža se okliznuo i svom snagom tresnuo o pod, a sva sreća, slojeviti materijal je ublažio pad.

tlzp2

Svi su pritrčali da pomognu Nikoli da ustane, a najpredanja je bila njegova "sestra" Neša. Rokvić je nasmejao sve u studiju, i sam iznenađen situacijom.

Publika će videti i decu naših takmičara koji će se takođe pojaviti na sceni sa svojim roditeljima. Tako je mala Sara, ćerkica Ivane Peters oduševila glasom i nastupom sve u studiju, a mnoge i raznežila. Njih dve su igrale junake iz popularnog animiranog mjuzikla 'Frozen'.

Očekuju nas brojni gosti iznenađenja, a jedna od njih je Mirka Vasiljević. Ni ona nije mogla da odoli bajkovitoj magiji kojom je zračila cela emisija.

tlzp3

tlzp5 tlzp6

tlzp7

Komentari (0)

Loading
Promo Promo
Tagovi: TLZP