Ana Kokić: Negativni komentari me ne vređaju

Ana Kokić: Negativni komentari me ne vređaju

Autor: | 17/04/2016

0

Pevačicu Anu Kokić, koja je jedina dama u žiriju šoua „Tvoje lice zvuči poznato“, mnogi kritikuju da je isfolirana, dok je takmičar Bogoljub Mitić Đoša isprozivao kako nije kompetentna da ocenjuje nečije pevanje.

Iako je Ana pobedila u prošloj sezoni ovog TV formata, to ne sprečava dušebrižnike da je pljuju iz dana u dan. Sa druge strane, Ana priznaje da joj teško pada što mora da ocenjuje i komentariše nastupe učesnika, jer je svesna koliko truda ulažu u svoj nastup, ali je istovremeno ne dotiču negativni komentari, piše Alo.rs

- Stvarno mi je najgori deo posla da komentarišem takmičare! To što moram, kao član žirija, tu da kažem nešto i da ocenim, a najradije bih sa njima pevala i đipala na sceni - kaže Ana i priznaje da je pljuvanje po njenom ponašanju nije obeshrabrilo da iz emisije u emisiju iskreno kaže šta misli o nečijem nastupu.

- Negativni komentari me ne vređaju. Svako ima pravo na svoje mišljenje i to je OK. Meni je to simpatično, pa sam zato i reagovala na svom Tviter nalogu - ističe Kokićeva, koja je, nakon napada da je isfolirana, na društvenoj mreži napisala kako to nije njena karakteristika, već da joj je u glavi neko ludilo.

- Nakon učešća u prvom serijalu i pobede u prethodnom, mogu da razumem kroz šta sve takmičari prolaze i radeći sa njima vidim koliko su predani imitacijama, pa samim tim mogu i da ih komentarišem i ocenjujem. Za mene lično je to malo nezahvalno, jer su to sve moje kolege i prijatelji - priznaje pevačica, koja odgovara na napade glumca Bogoljuba Mitića Đoše.

- Pa ovo i nije pevačko takmičenje! - odbrusila je Ana i dodaje.

- Ovo je šou zabavnog i humanitarnog karaktera, koji treba da zabavi ljude i izmami im osmehe, a ne „Iks faktor“ - objašnjava pevačica da vokalne sposobnosti nisu njena vodilja kada ocenjuje nečiju imitaciju, već kompletan performans.

Kokićeva otkriva da su od svih takmičara za nju najveće otkrovenje i prijatno iznenađenje voditeljka Ana Grubin i pevačica Dara Bubamara.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević
Tagovi: Ana Kokić