Neda Arnerić pala sa zgrade, nije životno ugrožena

Neda Arnerić pala sa zgrade, nije životno ugrožena

Autor: | 09/05/2016

0

Srpska glumica Neda Arnerić (63) pala je sinoć oko 22.20 časova, sa trećeg sprata zgrade u Dubljanskoj ulici 11 na Vračaru u kojoj živi. Ona nije životno ugrožena i lekari predviđaju oporavak, rečeno je za "Nedeljnik" u Urgentnom centru, gde je glumica smeštena na odeljenje šoka.

Prema nezvaničnim informacija Neda Arnerić je pala sa terase na metalni limeni krov lokala u prizemju zgrade.Ona je sa teškim povredama prebačena u Urgentni centar, piše kurir.rs.

Prema prvim saznanjima glumica je zadobila prelom petog vratnog pršljena, prvog lumbalnog i dvanaestog grudnog pršljena. Ona je smeštena je šok odeljenju u Urgentnom centru.

U trenutku pada u stanu bio i njen suprug.

- Neda je juče došla sa poslovnog sastanka povodom snimanja neke serije, i požalila se da je umorna. Zajedno smo gledali Đokovićev meč na televiziji, nakon čega je ona izašla na terasu da prostre veš. Ne znam šta se desilo, samo sam u jednom trenutku čuo da je pala - rekao je Nedin muž Milorad Meštrović.

Komšija Nede Arnerić, koji stanuje na prvom spratu njene zgrade delimično je zaslužan za spasavanje života poznate glumice.

Kako je A.N, Nedin sused i lekar po zanimanju ispričao za "Blic", u trenutku kada se dogodila nesreća on je sedeo u dnevnoj sobi sa ćerkom i gledao televiziju.

- U jednom trenutku čuo sam jeziv krik koji je došao spolja. Zatim je usledio jak udarac. Pomislio sam da je možda neko od komšija jako zalupio vratima - kaže A.N.

Međutim, neposredno potom, drugi komšija mu je zazvonio na vrata i saopštio da na aluminijumskom krovu antikvarnice, koja se nalazi u podnožju zgrade leži telo.

- Izašao sam u hodnik i razvalio prozor koji vodi do krova na koji je pala Neda. Uz pomoć daske za peglanje sam je imobilisao - ispričao je A.N.

Kako je rekao, Neda Arnerić na telu nije imala vidljivih povreda, niti krvarenja.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs arhiva Hello!
Tagovi: neda arnerić