Biljana i Janko Tipsarević: Ćerka nas je spasla u najtežim trenucima

Biljana i Janko Tipsarević: Ćerka nas je spasla u najtežim trenucima

Autor: | 15/05/2016

0


Naš teniser Janko Tipsarević bio je u top ten svetskih tenisera. A onda je došla surova dijagnoza: tumor na peti koji mu se dva puta vraćao.
Posle četiri operacije i dve i po godine borbe, vratio se na velika vrata.

U svemu tome podršku mu je pružila supruga, uspešna kreatorka Biljana i njih dvoje su zahvaljujući ćerki Emili uspeli da prebrode sve nedaće.

- Mi smo imali sreće da nam se rodila Emili. Život je napravio taj neki čudan balans. Tokom teških trenutaka sreću i zadovoljstvo smo pronašli u detetu i bili smo ispunjeni time. Za nas kao porodicu to jeste bio loš period i on je otvoreno pričao o tome jer nije imao razloga da ne bude iskren. Sve što nam se desilo prihvatila sam kao sastavni deo života. To su neke normalne stvari iz kojih bi trebalo da izvučemo najbolju lekciju.

Važno je da čovek neguje pozitivan duh i da veruje da će se sve vratiti na svoje, kao što kod nas jeste - iskrena je Biljana Tipsarević za "Blic".

Nijednog trenutka nije se dvoumila da li da ostane uz svog supruga.

- Ljudi u braku moraju da se podržavaju i kada ste sa osobom koju volite i s kojom imate divan odnos, to je sasvim normalno - kaže Biljana Tipsarević.

Janko sledeći turnir igra u Ženevi, a Biljana će prvi put na meč povesti i Emili, koja jedva čeka da navija za svog tatu.

- Sve je podređeno Jankovoj karijeri, tako da se pakujemo i uskoro idemo kod njega. Emili je njegova najvatrenija navijačica, ali ništa joj ne drži pažnju predugo. Sada će prvi put pratitit tatu sa terena i mislim da će imati strpljenja da sedi na tribinama deset ili čak petnaest minuta. To je maksimum. Inače, uglavnom želi da uleti na teren kod tate i da šutira lopice - smeje se Biljana Tisparević.

A mala Emili zaista pokazuje sve afinitete prema sportu.
- Nju moda apsolutno ne interesuje. Ne voli da nosi haljinice, da se doteruje, stalno je u trenerci! Najviše voli patike i da igra fudbal. Ma, glavna je sa dečacima na fudbalskom igralištu i nestašna je. Velika je borba s njom da obuče haljinicu kada idemo na neki dečji rođendan. Videćemo kakva će biti kada poraste, ali definitivno je nasledila sportske gene na tatu - prepričava lepa Jankova supruga.

Janko je već u prvom povratničkom meču u Češkoj poneo pobedu, a u isto vreme u Podgorici Biljana je imala reviju s novom kolekcijom "Romantic Seduction".

- Odmah smo se čuli putem Skajpa. Sreća je što možemo da podržimo jedno drugo na taj način i kada nismo fizički zajedno - kaže Biljana.

Biljana je napravila veliki uspeh novom kolekcijom, Janko je stao na svoje noge, a Emili je dovoljno stasala da dobije batu ili seku.

- Naravno da bismo voleli proširenje porodice. Mislim da se to pitanje postavlja svim ženama koje imaju bar jedno dete, ali ima vremena - tvrdi uspešna kreatorka.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/arhiva

Pročitajte još