Bora Đorđević: Svakog dana u teretani uradim po 10 trbušnjaka

Bora Đorđević: Svakog dana u teretani uradim po 10 trbušnjaka

Autor: | 16/05/2016

0

Iako ima 63 godine, rokera Boru Đorđevića to ne sprečava da svakog dana provodi vreme u teretani! Nakon što je nedavno rekao "ne" alkoholu i cigaretama, on se bacio na zdrav život.

Bez obzira na to što mu nikotinska kriza teško pada i što priznaje da često sanja cigarete, Bora je čvrsto odlučio da se vrati u top formu.

- Istina je da idem u teretanu već nekoliko meseci. Svakog dana sam ovde po dva sata. Sve zavisi koliko mi vremena ostane od obaveza - kaže Bora i objašnjava kako izgledaju njegovi treninzi.

- Vežbe su prilagođene meni. Radim svaki dan po 10 trbušnjaka - hvali se Đorđević i otkriva da je osim fizičke aktivnosti, izmenio i svoju ishranu.

- To je Dukanova dijeta, uglavnom jedem belančevine. Sve je to zbog toga što želim da izgledam pristojno - smejući se priznaje član žirija "Pinkovih zvezda", koji tvrdi da ga niko nije naterao na novi stil života.

- Nije me devojka naterala, ali znate da ne pričam o privatnom životu, hvala vam što me razumete - kaže Bora škrt na rečima kada je u pitanju njegov ljubavni život.

Roker kaže da su sve pripreme usledile kada je dogovoreno da će povodom 40 godina postojanja grupe "Riblja čorba" održati koncert.

- Imamo u planu da ga održimo, mada su dogovori još u toku. Sada je 38 godina, tako da imamo još dve godine. Dotad ću naporno vežbati. Mi smo ozbiljni ljudi - dodaje Đorđević.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello!/Boško Karanović hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti