Batina unuka o deki i baki: Mnogo su smešni, ponašaju se kao dva tinejdžera od 16 godina

Batina unuka o deki i baki: Mnogo su smešni, ponašaju se kao dva tinejdžera od 16 godina

Autor: | 22/05/2016

0


Dina Živojinović redovno posećuje svog deda Batu Živojinovića koji se nalazi u bolnici posle amptuacije noge.

Iako je u godinama, veliki glumac je i dalje sjajno drži što je potvrdila i Dina:

- Skinut je s aparata i odlično je. Brblja ko navijen, smejemo se, namiguje mi - kaže Dina Živojinović za "Blic".


- Bio je loše na početku, ali je sad super. I presrećni smo zbog toga, naravno. Verovatno će uskoro moći i kući. Tome se nadamo - prvo je što nam je ispričala Dina i podelila sa nama kako su Lula i Bata ponovo zaljubljeni.

- Oni su mnogo smešni. Ponašaju se kao dva tinejdžera od 16 godina. Non-stop su na telefonu, pa onda on nju pita: "Je l‘ me voliš, Lula", onda ona njemu kaže: "Volim te. A ti mene?" i sve tako. Ma to je da im umreš od smeha - prepričava ona.

- Ma on je skroz blesav. Ima toliko pozitivne energije, da to onda sve širi i na nas. Zbog toga smo svi odlično. Čitam mu novine redovno, to mnogo voli. I ne smetaju njemu nikakva pisanja. Priča o sinu Miljku stalno. On mu je glavna tema. Poslednji put su se videli pre pet godina, i to mu jako teško pada. Ali sad smo našli način kako da mu to nadomestimo. Tako da njih dvojica stalno komuniciraju preko glasovnih poruka, i evo sad kad se popnem gore, preko Vibera i Skajpa, i onda tako mogu i da se i vide i ispričaju. Sad ćemo nas dvoje malo gore da se zabavljamo s tim - priča Živojinovićeva mezimica, i ističe da je njena baka moćna žena.

- Lula je super. Jaka je. Ne dozvoljava ona sebi da zaplače. Drugo, čim ona vidi njega nasmejanog i pozitivnog, odmah je i ona takva. A on je uvek veseo i sve nas zabavlja - kaže Dina, koja je otkrila i da im uskoro iz Marbelje dolazi i unuka Jelisaveta, te da će svi porodično uskoro biti na okupu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Athiva Hello!