Finale TLZP Ivana Peters: Najbolja sam kao muškarac

Finale TLZP Ivana Peters: Najbolja sam kao muškarac

Autor: | 22/05/2016

0

Finale treće sezone šoua "Tvoje lice zvuči poznato" zakazano je za večeras, a u njemu je svoje mesto osvojila i Ivana Peters.

- Uopšte nisam razmišljala o finalu. Samo sam mislila o tome da li ću imati snage, da li ću se umoriti i da li ću možda odustati, kako ću otpevati, kako ću izgledati... I to su jedine stvari o kojima razmišljam - kaže ona.

Ivana je imala i muške i ženske imitacije, pa nas je zanimalo u kojima se bolje snašla.

- Računala sam na to da ću smršati tokom programa, međutim nisam, pa su mi neke muške uloge baš stajale onako lepo, a recimo Lorin, koja je sitna, nije mi legla. Njena garderoba je bila bela, nije mi pristajala, ali mi je bilo divno da letim. Najviše mi se svidelo da budem Areta Frenklin - ispričala je Ivana Peters.

U finalu emisije ona će biti kontroverzna američka pevačica Sija, što je oduševilo i njenu ćerku Saru.

- Prilično sam slušala Siju. Sara i ja veoma volimo njene pesme i baš zato ju je lakše skinuti. Pesma je zahtevna, ali mislim da ću se snaći. Ćerka će biti sa mnom na finalu, a moja imitacija Sije je bila nešto o čemu smo obe maštale i želja nam se ispunila - rekla je Ivana Peters.

Ona je prošle godine imala srčani udar, ali dobro se oporavila i učešće u šouu joj je samo dobro uticalo na zdravlje.

- Najviše me umorilo čekanje i stavljanje maske, sve ostalo je bilo vrlo dinamično, što mi je prijalo, za promenu - ispričala nam je Ivana.

Inače, u poslednjoj finalnoj večeri šoua "Tvoje lice zvuči poznato" očekuju nas veličanstveni nastupi petoro finalista i drugih pet učesnika koji će se potruditi da revijalni deo bude spektakularan.

U finalu pobednika bira publika. Takmičar sa najvećim brojem SMS glasova osvojiće nagradu od 25.000 evra koju će pokloniti u humanitarne svrhe po svom izboru.

Finalista koji trenutno ima najviše poena na tabeli je Danijel Kajmakoski.

- Tokom šoua sam zavoleo narodnu muziku. Uopšte je ranije nisam slušao, ali sad sam počeo da je gotivim - istakao je Danijel, koji ima svog favorita za pobedu.

- To je Neša Bridžis. Ne samo što smo se od starta zgotivili, već je čovek multitalentovan, preduhovit i simpatičan - istakao je Danijel.

Finalisti su imali priliku da sami izaberu svoje večerašnje nastupe:

Ivana Peters - Sija, pesma "Alive"

Kaja Ostojić - Ališa Kiz, pesma "Girl on fire"

Danijel Kajmakoski - Mons Selmerlev, pesma "Heroes"

Neša Bridžis - Pitbul, pesma "Fireball"

Nikola Rokvić - Alen Islamović, "Đurđevdan"

Komentari (0)

Loading
, Foto:Aleksandar Krstović hellomagazin
Tagovi: ivana peters TLZP