Leto na Adi Ciganliji otvaraju Kiki Lesendrić  i "Piloti" besplatnim koncertom

Leto na Adi Ciganliji otvaraju Kiki Lesendrić i "Piloti" besplatnim koncertom

Autor: | 23/05/2016

0

Početak letnje sezone na Adi Ciganliji biće obeležen u petak, 10. juna, u pivskoj oazi „APA Bir garden“, gde će biti održan veliki koncert jednog od najpoznatijih beogradskih pop-rok sastava „Kiki i Piloti“.

Zvanična sezona kupanja na Savskom jezeru na Adi Ciganliji biće otvorena velikim koncertom Kikija Lesendrića i „Pilota“, koji će početi u 21 sat, a ulaz će biti besplatan.

Poziv Beograđanima i svim gostima našeg grada, upućuju velikani rokenrol zvuka, koji obećavaju hitove i dva i po sata nezaboravne svirke, a frontmen benda Kiki Lesendrić otkriva da će prvi put u životu svirati koncert na Adi.

- Rođen sam na Zvezdari. Na Banovo Brdo sam se doselio u zimu 1968. godine. Moja prva bekstva sa časova bila su na Adu. Ona je tada bila divlja i netaknuta. I danas imam najlepši pogled sa terase na nju, kao večiti podsetnik na jedno lepo i blesavo vreme. Volim to malo ostrvo. Za 35 godina koliko 'Piloti' postoje svirali smo u Beogradu na svim mogućim i nemogućim mestima. Samo na Adi nikad. Eto, došao je i taj trenutak. Čekam taj jun. 'Piloti' na Adi - kaže poznati muzičar.

- Koncert će biti poklon našeg preduzeća svim sugrađanima i gostima Beograda koji vole Adu Ciganliju i svojevrstan poziv na druženje i uživanje u njenim lepotama - poručuje Žarko Šormaz, direktor JP „Ada Ciganlija“, dodajući da su kao i svih prethodnih godina, nadležne službe u potpunosti spremne za predstojeću sezonu.

Ovaj koncert će biti odličan početak i manifestacije „APA Bir garden“, gde posetioce tokom dva meseca, pored brojnih novih pivskih ukusa, očekuje još puno besplatnih koncerata, ali i filmova u bioskopu na otvorenom, koji će po prvi put biti postavljen na Adi Ciganliji.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Hello/arhiva

Pročitajte još

Najnovije vesti