Dragana Katić: Ponosna mama proslavila punoletstvo svojih najdražih momaka (foto)

Dragana Katić: Ponosna mama proslavila punoletstvo svojih najdražih momaka (foto)

Autor: | 23/05/2016

0

Popularna voditeljka Dragana Katić nedavno je imala veliki povod za slavlje jer su njeni sinovi, blizanci Bojan i Boban proslavili osamnaesti rođendan.

Za ponosnu majku bio je to najsrećniji i najemotivniji dan u kome je istinski uživala, a nije propustila priliku da tim povodom organizuje zabavu za prijatelje.

Obeležavanje punoletstva počelo je veče pre njihovog rođendana u kućnoj atmosferi kada su obojica od majke dobila posebne poklone.

- Dan pre njihovog rođendana imala sam snimanje emisije “Nikad nije kasno”, ali kada sam uveče stigla kući, ukrasila sam dom balonima koje sam prethodno naručila i sve troje smo se okupili. Tada sam obojici dala po jedno pismo, u kome sam im opisala naših prethodnih osamnaest godina, ali i komade porodičnog nakita koji su meni ostali od roditelja. Njihovi baka i deka, koji više nisu sa nama, bili su mi najveća podrška u odgajanju dece i to su bili pokloni koji bi im oni svakako uručili da su živi. Od mene su dobili i putovanje u Barselonu, na koje će zajedno otići krajem leta. Prvobitno je trebalo da idu u Amsterdam, ali su promenili odluku i ja sam ih u tome podržala. Želela sam da izaberu destinaciju na kojoj do sada nisu bili i da tamo odu zajedno kako bi se zbližili, jer će oni čitavog života jedan drugome biti najveći oslonac i podrška.

Iako je sama odgajila svoje sinove, što je bio težak zadatak pun izazova, Dragana je uspela da od njih stvori mlade ljude kojima može da se diči. Dok je Boban najbolji učenik u „Prvoj beogradskoj gimnaziji“, Bojan je đak „Filološke gimnazije“, koji je veoma aktivan u debatnim klubovima.

- Neko će možda reći da je osamnaesti rođendan isti kao i svaki drugi, ali meni nije. Za mene je to bio poseban dan pun emocija, u kome sam se prisetila mnogih trenutaka i izazova, sa kojima sam se susretala prethodnih godina. Zato sam želela da priredim slavlje i da obeležim taj dan na poseban način. Prvo sam želela da organizujemo veliko veselje, gde bi oni okupili svoje društvo, a ja svoje prijatelje, ali se njima nije dopala ta ideja, jer ipak njihova generacija sluša drugu vrstu muzike i želeli su da imaju pravu mladalačku žurku sa didžejom. Pronašli su vrlo lep prostor u centru grada, gde će tek okupiti svoje drugare, dok sam ja priredila slavlje za svoje društvo - iskrena je voditeljka jedne od najgledanijih emisija na našim televizijama.


- Odlučila sam da proslava bude u restoranu “Sokače” jer je reč o prostoru koji je intiman i u kome je atmosfera opuštena, a moja želja je bila da napravim pravu “terevenku”. To je mesto koje ne zahteva mnogo truda u izboru garderobe jer se tamo ide radi dobrog provoda. Imali smo oko četrdesetak gostiju, među kojima su bili moji dobri prijatelji sa kojima se družim već decenijama i koji su bili sastavni deo života i odrastanja mojih sinova. Među njima su bile moje kolege Vesna Milanović i Goran Čomor, sa kojima se družim i privatno više od petnaest godina. Bile su tu i sve moje drugarice, sa kojima sam decenijama bliska. Naravno, i Boban i Bojan su pozvali svoje najbolje prijatelje, pa je to bila zaista sjajna ekipa.

Kako i dolikuje ovakvom slavlju dobra muzika nije izostala.

- Bilo je to zaista posebno veče. Svi smo naručivali svoje omiljene numere. U ovakvim prilikama uvek volim da čujem pesmu Harisa Džinovića “Poznaćeš me i po mraku”, koju mi je naručila moja kuma. Slavili smo do sitnih sati, bilo je to moje veče i zaista ću ga pamtiti dok sam živa - zaključuje Katićeva.

Komentari (0)

Loading
Ivana Nikolić Arhiva Hello!
Tagovi: dragana katić

Pročitajte još