Milica Todorović snima novi spot: Dečko me ne štedi nimalo

Milica Todorović snima novi spot: Dečko me ne štedi nimalo

Autor: | 28/05/2016

0

Milica Todorović vratila se pod reflektore i prekinula medijsku ćutnju zbog toga što novi album privodi kraju, pa i otkriva da je koreografiju za novi spot osmislio njen izabranik Miloš Paunović.

- Spremam spot za novu pesmu `Cure privode`, a koreografija je zanimljiva i teška. Saradnja sa Milošem je odlična, ja sam i sa bivšim momkom imala saradnju, on je kompozitor, tako da je super kad spojiš lepo i korisno - rekla je Milica i opisala kako je Miloš forsira na probama.

- On je stvarno rigozoran i ne štedi me nikako. Stalno mi govori: `Nije dobro, ponovi opet`, a ja ne mogu više da se pomerim. Nema onoga: `Ti si moja ljubav, pustiću te`, ali zato je rezultat dobar. Da me pusti, to ne bi bilo to, tako da je dobro što je takav - rekla je Todorovićeva i uporedila Miloša sa Emirom Kusturicom, sa kojim je, takođe, sarađivala.

- Miloš nije stroži od Kuste, ali bogami, tu su negde - rekla je uz osmeh pevačica i obrazložila zbog čega je nije bilo u medijima izvesno vreme.

- Bilo me je svuda, u svim novinama, a kod mene nije bilo ničeg novog. Iskakala sam bukvalno iz frižidera, i rekla sam da dok ne objavim novu pesmu neću da se pojavljujem u medijima. I evo, sad sam se vratila, a nema ništa novo - našalila se Milica i osvrnula na projekte svojih kolega, koji u istom periodu objavljuju nove pesme. Milica kaže da se ne plaši konkurencije i da je za nju to gubljenje vremena.

- Glupo je plašiti se konkurencije, najbolje je svu svoju energiju usmeriti na ono čime se baviš. Ako si ti zadovoljan, zadovoljna je i publika. Gubila bih vreme kada bi se bavili time ko šta radi - objasnila je Todorovićeva.

Komentari (0)

Loading
, Foto:arhiva Hello hellomagazin