Ovako su se zavoleli Ana i Bastijan

Ovako su se zavoleli Ana i Bastijan

Autor: | 04/06/2016

0

Vezu srpske teniserke Ane Ivanović i nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera nemački mediji su otkrili početkom septembra 2014. godine. Tu tajnu odao je Bildu trener košarkaša Bajerna Svetislav Pešić.

- Moj prijatelj Bastijan Švajnštajger i Ana Ivanović su u emotivnoj vezi, upoznala ih je moja ćerka Ivana. Neka se deca vole i drže za ruke! - rekao je tada Pešić.

Vest je odjeknula kao bomba i od tog trenutka počela je euforija za atraktivnim parom! Nemački mediji su očekivano otkinuli na priču o prelepoj srpskoj teniserki i njihovom omiljenom fudbaleru.

Kapiten nemačke reprezentacije je vrlo brzo na sve načine počeo da pokazuje svoju ljubav prema Ani. Prvo je na kopačkama ispisao njeno ime, datum početka veze s njom (5. 9. 2014) i "dušo", reč kojom se obraća svojoj devojci. A onda je usledilo i javno iskazivanje emocija.

Švajni je počeo da prati Anu širom sveta. Iz publike joj je pružao podršku, navijao iz sveg srca s tribina. Pad u formi sportski stručnjaci počeli su da pripisuju upravo novom vezom talentovanog fudbalera. Međutim, Bastijanu je bila važna samo Ana. Koliko su njoj bile preko potrebne njegova podrška i ljubav, govori i podatak da je sve bolje igrala i s vremenom se vratila u formu.

U novembru 2014. Švajnštajger je došao u Beograd da bi zajedno proslavili Anin rođendan. Nakon vikenda provedenog u Beogradu, otišli su u Minhen, a posle toga su njihova zajednička pojavljivanja na VIP događajima postala redovna. U januaru 2015. bili su na prvom zajedničkom zimovanju.

- Da li možete da verujete, prošlo je skoro 10 godina otkad sam poslednji put bila na snegu - napisala je Ana ispod fotografije sa zimovanja, što dovoljno govori koliko je uz fudbalera počela da vodi mirniji život, bez stresa.

Ana se zbog Bastijana preselila iz Bazela u Bolton, koji je udaljen samo 25 kilometara od Mančestera, grada u kom njen verenik igra za fudbalski klub Mančester junajted.

- Moja baza biće u Velikoj Britaniji - rekla je Ivanovićeva za "Dejli mejl".

Par će živeti u mondenskom kraju u kom posede imaju Dejvid Bekam, Kristijano Ronaldo, ser Aleks Ferguson, Vejn Runi i mnoge druge bivše i sadašnje zvezde Premijer lige. Po ugovoru, Švajnštajger će boraviti u Engleskoj naredne tri godine.

Iako je dosad u karijeri osvojila dosta titula i više puta proglašavana najlepšom sportiskinjom sveta, od nedelje 5. juna Ana Ivanović će biti - žena fudbalera!

- Želela bih da imam bar troje dece, to mi je veoma važno i o tome često razmišljam - izjavila je Ana.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Getty Images, Guliver/Splash News hellomagazin

Najnovije vesti