Vladimir Stojković na medeni mesec ide u Izrael i na Bali?

Vladimir Stojković na medeni mesec ide u Izrael i na Bali?

Autor: | 12/06/2016

0


Vladimir Stojković venčao se u petak Valentinom, a ako je sudeći po šuškanjima, on je nakon svadbe postao bogatiji za 20.000 evra.

Mnogi fudbaleri došli su da uveličaju Vladimirovo slavlje, a kako se priča, odrešili su kese i u koverte ubacili pozamašne svote novce, piše alo.rs.

Golman i njegova izabranica blistali su na svadbi, a sa dvadesetak gostiju, koliko ih je ostalo, slavili su do ranih jutarnjih sati. Veselje je završeno uz pesmu "Bolje biti pijan, nego star", a Vladimir je zatim sa izabranicom pakovao stvari i poklone u gepek automobila.

Među poslednjima su restoran na Zrenjaninskom putu napustili Adem Ljajić, Aleksandar Kolarov i Radoslav Petrović. Sa osmehom na licu, koji pokazuje da su se odlično proveli, trojica fudbalera su se pozdravila i svojim luksuznim automobilama odjurila u nepoznatom pravcu.

- Fudbaleri su se najviše otvorili. Stojke i Valentina su uglavnom dobijali po hiljadu evra. Ni cveća nije nedostajalo, čemu se mlada posebno obradovala - kaže neimenovani izvor blizak mladencima.

Vladimir i njegova draga nisu sve vreme bili u svadbenoj odeći, već su se oko 22 sata presuvkli. Mlada je odukla kratku belu haljinu, a golman je iznenadio prisutne drugom kombinacijom. Obukao je majicu na kojoj je naslikana glava i makaze koje seku jezik, pa se sa prijateljima šalio na račun toga.

- Stojke se toliko veselio da se u jednom trenutku popeo na sto, a kada je zapevao Saša Matić, mladoženja je pao u "trans". Sve vreme se ljubio sa Valentinom, a videlo se da je baš voli. Inače, njih dvoje još nisu definisali gde će na medeni mesec. Međutim, najverovatnije će prvo otići u Izrael, gde igra Stojke, pa će posle videti koja je naredna destinacija. Pričali su i o Baliju - kaže izvor.

 

Komentari (0)

Loading
Bojan Ivan Vučićević