Ivana Maksimović i Danilo Anđušić: Najemotivnija poruka za godišnjicu braka

Ivana Maksimović i Danilo Anđušić: Najemotivnija poruka za godišnjicu braka

Autor: | 28/06/2016

0

Srpska šampionka u streljaštvu Ivana Maksimović na današnji dan se udala za košarkaša Danila Anđušića.

Ivana i Danilo venčali su se 28. juna prošle godine u Grčkoj, pred najužom porodicom i prijateljima. Intimna ceremonija na Santoriniju organizovana je daleko od očiju javnosti.

- Srećna nam prva godinica ljubavi! Hvala što me činiš najsrećnijom i najvoljenijom! Volim te zauvek - napisala je Maksimovićeva na Instagramu.

Košarkaš je bio romantičniji i svojoj dragoj uputio reči koje će, sigurni smo, "otopiti" i kamena srca.


- Na današnji dan, pre tačno godinu dana, doneo sam najbolju odluku u svom životu. Postao sam suprug prelepe žene koja mi je sve. Nasmejala me je onog trenutka kada smo se upoznali i od tada ne skidam osmeh sa lica. Ona me inspiriše svakog dana svojom pozitivnom energijom. Ona je najambicioznija žena koju poznajem. Nikada neće odustati od svojih ciljeva, bez obzira na sve. Takođe, ona je "najteža" žena koju poznajem. Poslednja godina je bila 100 odsto najbolja godina u mom životu, i to sve zahvaljujući njoj. Srećna prva godišnjica, zauvek ću ostati pored tebe! Volim te! - napisao je Anđušić na Instagramu.
Ivana i Danilo venčali su se 28. juna prošle godine u Grčkoj, pred najužom porodicom i prijateljima. Intimna ceremonija na Santoriniju organizovana je daleko od očiju javnosti, piše Alo.rs

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/Mirko Tabašević/instagram