Sofija Milošević: Ako te moja kilaža vređa...

Sofija Milošević: Ako te moja kilaža vređa...

Autor: | 28/06/2016

0


Sofija Milošević imala je zanimljiv i neobičan dijalog na svom Instagram nalogu.

Seksipilna manekenka je objavila fotografiju u uskoj kratkoj haljini ali je i pored masovnog odobrovanja dobila i kritiku na broj kilograma.

- Mnogo si lepa u faci, ali za moj ukus mnogo si mršava. Sindi Kraford je isto bila lepotica kad je bila mlađa, ali nije izgledala anoreksično pa je bila uspešna. Tvoje telo me podseća na telo Anđeline Džoli sada, a svi znaju kako ona sada izgleda u odnosu na ranije - jedan je od komentara na koji je manekenka odlučila da odgovori.

- Hvala na komplimentima... Ne držim dijete, a kada bih i probala brzo bih ih i prekršila. Imam genetsku predispoziciju da budem mršava, s tim što vodim računa da jedem zdravo jer smatram da je to u današnje vreme normalno. Ako te moja prirodna kilaža na neki način vređa, tvoje je da me ne pratiš. Sindi Kraford ima Instagram, koliko ja znam, tako da... – poručila je Sofija, a devojka koja je ostavila prethodni komentar joj je pojasnila svoju nameru.

- Nemoj da se ljutiš na mene, ništa loše ne mislim o tebi. Mnogo si mi lepa, samo kažem da si mršava za moj pojam žene! Ali naravno svako je pojava za sebe! Ti si jako ženstvena i to mi se dopada! A pratiću te i dalje, pozdrav - napisala je ona, a Sofija joj se zahvalila na komplimentu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram