Ovacije publike za provokativne "Čikaške perverzije"

Ovacije publike za provokativne "Čikaške perverzije"

Autor: | 30/06/2016

0

Hit predstava "Čikaške perverzije", u kojoj igraju Dragan Gagi Jovanović, Branka Pujić, Olga Odanović i Igor Đorđević, u sredu uveče izvedena je, posle skoro dve decenije pauze, u još provokativnijoj, integralnoj verziji na sveopšte oduševljenje 2.300 nasmejanih Beograđana u rasprodatom Sava centru!

Divovska pozornica Velike dvorane Sava centra pokazala se kao odgovarajuće mesto za Gagijevu grandioznu viziju obnovljenih "Čikaških perverzija - Integralno" - sa osveženom i većom scenografijom, novim i sjajnim vizualnim dodacima i glumačkim ansamblom pojačanim sa nekoliko atraktivnih devojaka!

Beogradskoj publici će verovatno najviše ostati u sećanju u predstavu vraćena holivudski spektakularna i smela scena Gagija i Igora u porno bioskopu, konačno pojavljivanje voza kralj Faruka ili razigrana scena na plaži za sam svršetak.

Na kraju su usledile zaslužene višeminutne ovacije zadovoljene publike za Gagija, Branku, Olgu, Igora i ostale, koji su se poklanjali nekoliko puta publici u Sava centru.

Integralne “Perverzije” izvođene su od začetka predstave 1993. do 1998. godine, kada su zbog sve većeg prostora za improvizaciju, morale biti izbačene neke prvobitne scene.

Sada su konačno “Čikaške perverzije - Integralno” uspešno vraćene publici izvođenjem 29. juna, za koje su razgrabljene ulaznice u predviđenom kapacitetu (2.300), a predstava se vraća u Sava centar na jesen 2016. godine.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Teodora Ćirić
Tagovi: kultura predstava