Nataša Ilić - Jovanović o svojoj borbi sa rakom: Prvi put u životu imala sam osećaj bespomoćnosti (video)

Nataša Ilić - Jovanović o svojoj borbi sa rakom: Prvi put u životu imala sam osećaj bespomoćnosti (video)

Autor: | 20/07/2016

0

Novinarka Nataša Ilić - Jovanović, koju smo gledali na RTS i Pinku sa Bogoljubom Mitićem Đošom, vratila se posle nekoliko godina na TV ekrane nakon što je pobedila najtežu bolest - tumor pljuvačne žlezde.

Proživela je pravu životnu dramu kada je u februaru 2010. saznala da ima tumor na podviličnoj pljuvačnoj žlezdi, nakon čega je hitno operisana 27. maja u Novom Sadu. Iz ovog teškog perioda izašla je kao pobednik jer joj je tumor uspešno odstranjen. Iako se suočila sa surovom bolešću, ovu Novosađanku, koja se više od decenije bavi televizijskim novinarstvom, optimizam nikada nije napuštao, pa je i pozitivno razmišljala.

Jos jedna radna ..:)

Фотографија корисника Natasa Ilic-Jovanovic (@naca.ilic) дана 24. Феб 2016. у 4:20 PST


- Kada sam opipala kuglicu ispod leve vilične kosti, u početku sam mislila da je to uvećana limfna žlezda prouzrokovana upalom grla. Međutim, kada je upala prošla, a bezbolna promena se uvećavala, shvatila sam da nešto nije u redu. Ultrazvučni nalaz potvrdio je promenu nalik tumoru, a bilo je sasvim prirodno i ljudski da osetim strah i neizvesnost. Prvi put u životu imala sam osećaj bespomoćnosti i kroz glavu mi je prolazilo pitanje zašto se baš to meni dešava. Kao i svaka žena koja brine o sebi, jednom godišnje obavezno sam odlazila na sistematski pregled, ali uprkos tome snašlo me je ono što nisam očekivala - ispričala je tada Nataša, prenosi Kurir.

Urednicki stav na tonskoj probi :)

Фотографија корисника Natasa Ilic-Jovanovic (@naca.ilic) дана 6. Јун 2016. у 6:13 PDT


Potom je diplomirala na Fakultetu tehničkih nauka, ponovo se vratila na TV, ali ovoga puta na "Vojvodini" gde radi jednu muzičku emisiju. Najveću podršku u svemu dobija od ćerke iz prvog braka Katarine, i supruga Siniše.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/arhiva/instagram/

Najnovije vesti