More, ljubav i sreća: Jelena ne krije koliko voli Novaka (foto)

More, ljubav i sreća: Jelena ne krije koliko voli Novaka (foto)

Autor: | 21/07/2016

0

Jelena Đoković nikada nije krila koliko voli svoju porodicu i koliko uživa u svakom zajedničkom trenutku provedenom sa suprugom i sinom.

Lepša polovina prvog reketa sveta potvrdila je to i najnovijom fotografijom iz Španije gde Đokovići odmaraju, a Novak puni baterije pred odlazak na Olimpijske igre. Slika na kojoj su Jelena i Novak zagrljeni na plaži, za manje od jednog sata prikupila je gotovo 11.000 lajkova.

Jelenu su ponele emocije i to je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu:

Kad bi samo postojala još jedna polovina fotografije da pokaže koliko je Novak uživao u ovom trenutku! Na njegovom licu to se može donekle videti. Dok sam ga grlila, jedna divna dama masirala mu je stopala. Na plaži! Pored mora! Koliko je to neverovatno? A sve je bilo slučajno. Videla nas je da se grlimo i počela da nam priča kako nam je potrebna masaža stopala. Naravno da se Novak složio nakon svog treninga. Divna stvar u ljubavi je to što možemo da budemo srećni kada je osoba koju volimo srećna! Ja se smejem jer volim kada je on srećan! Ovo fotografija prikazuje samo sreću - napisala je ona.

Komentari (0)

Loading
story.rs/NP guliver/gettyimages/instagram