Katarina Radivojević: Po prvi put sam počela da igram tetke!

Katarina Radivojević: Po prvi put sam počela da igram tetke!

Autor: | 27/07/2016

0

Serija „Ubice moga oca“ u režiji Gage Antonijevića okupila je vrhunsku ekipu glumaca, među kojima je i Katarina Radivojević. Lepa glumica koja već nekoliko godina živi na relaciji Amerika - Srbija bez razmišljanja je došla u Beograd kada je pročitala ponuđeni scenario Nataše Drakulić.

- Reditelj Gaga Antonijević poznat je po svojoj brzini i to je ono što meni lično kao glumici odgovara s obzirom na to da i ja volim kada brzo radim, kada se brzo usvajaju kadrovi koji su snimljeni, i nema puno dublova, već sve utvrdimo na probi. Sve ide brzo, jednostavno i vrlo brzo "kupujemo" kadar - kaže Katarina za „Blic“ i dodaje da joj je zanimljivo to što je reditelj odlučio da radi sa podmlatkom.

- Zbog toga prvi put u svom životu igram jednu ozbiljniju damu. Šalim se na svoj račun pa kažem da sam prvi put počela da igram tetke. To je šala, naravno, jer moj lik mi je veoma drag jer je slojevit i drugačiji, što mi je veliki glumački izazov - priznala je Katarina.

Takođe kaže da iz Amerike i dolazi zbog dobro napisanih uloga koje joj ponude, ali i da se "preko bare" trudi da izgradi karijeru.

- Pokušavam i dalje. Evo, nedavno sam radila jednu predstavu na Frindž festivalu u Los Anđelesu, koji je propratni deo gej parade u tom gradu. U predstavi sam igrala glavnu ulogu, kubansku balerinu Izabel koja je bila ljubavnica Fidela Kastra. Bilo je interesantno - priča Katarina, objašnjavajući da je u pretežno latinoameričkoj ekipi glumaca morala da se izbori za svoju ulogu.

- Teško sam dobila ulogu jer imam istočnoevropski akcenat. Trebalo mi je vremena da se nametnem.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/arhiva