Katarinu Živković napao lopov i uzeo joj novčanik: Bila sam veoma uplašena kada se sve dogodilo

Katarinu Živković napao lopov i uzeo joj novčanik: Bila sam veoma uplašena kada se sve dogodilo

Autor: | 19/08/2016

0

Katarina Živković je odabrala Grčku kao omiljenu destinaciju i otputovala na odmor kako bi napunila baterije sa društvom.

Ipak, da sve ne bude idealno pobrino se jedan mladić koji ju je pokrao.

- Sve se odigralo u nekoliko sekudni i niko nije mogao da veruje da će joj se to dogoditi. Posle plaže otišli smo u hotel, kako bismo se spremili za večeru i za klub. Krenuli smo centralnim šetalištem u Atini i nepoznati mladić prišao je Katarini s leđa i oteo joj novčanik, u kojem je imala novac za celo letovanje, negde oko tri hiljade evra - rekao je izvor.

On je dodao da su svi bili u šoku, u prvom trenutku. Dok su došli sebi od šoka lopov je već pobegao. Oni su odmah obavestili policiju o ovom nemilom događaju.

- Policija je došla, napravila je zapisnik i rekla da će sve da uradi kako bi pronašla lopova. Ono što je prava sreća jeste to da Katarina nije nosila pasoš u tom novčaniku - dodao je izvor.

Ipak, problem je bio taj što je Katarina u novčaniku imala sva ostala lična dokumenta (vozačka dozvola, lična karta…).

Pevačica je bila u šoku i uplašila se, pošto nije verovala da to može da joj se dogodi.

- Iskreno, bila sam veoma uplašena kada se sve dogodilo. Nisam verovala da ovako nešto može da mi se desi na odmoru. Imala sam strah da li će se vratiti i pokušati opet nešto da uradi. Morala sam ceo slučaj da prijavim policiji, ali se nadam da mi se ovo više neće dogoditi. Prijatelji su bili uz mene, tako da su mi oni mnogo pomogli. Sledeći put ću biti pametnija kada budem odlazila na odmor - istakla je pevačica.

Komentari (0)

Loading
story.rs/NP arhiva hello