Nina Badrić selfijem bez šminke izazvala burne reakcije: Ovaj teror nad mladima izmakao je kontroli

Nina Badrić selfijem bez šminke izazvala burne reakcije: Ovaj teror nad mladima izmakao je kontroli

Autor: | 31/08/2016

0

Nina Badrić podržala je kampanju koju je pokrenula slavna Ališa Kiz, i objavila selfi bez šminke kako bi poslala poruku mladim devojkama.

Podsetimo, muzičarka Ališa je ostala dosledna odluci koju je donela pre nekoliko meseci i na dodelu MTV VMA nagrada došla bez trunke šminke na licu. Njenim stopama pošla i pevačica Nina, koja često sa pratiocima deli slike bez šminke i filtera.

- Fotografijama bez šminke želim devojčicama koje još nisu izgradile ličnost da poručim da su mnogo više od lepog izgleda i da su za izgled javne osobe zadužene čete šminkera, frizera i stilista. Taj teror koji se sprovodi nad mladima malo je izmakao kontroli. Treba graditi svoju ličnost, raditi na svojim talentima, a ne samo težiti savršenim merama. A savršene mere ne postoje. To su kalupi u koje nas uvlači modna industrija. Dižem palac gore za Ališu Kiz koja isto to radi u svetu i tako svima poručuje da je žena mnogo više od savršenog izgleda - napisala je pevačica.

Nina je dobila mnoštvo komentara, kako onih pozitivnih, ali i onih koji su je kritikovali, pre svega zbog toga što im deluje da Nina kao da nosi šminku na ovoj slici.

Pevačica je objasnila da se radi o nadogradnji svilenih trepavica i poručila je i da neće dozvoliti bilo kakve negativne komentare na društvenim mrežama.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs facebook/ Nina Badrić
Tagovi: nina badrić