Vladimir Stojković biće tata po drugi put, Valentina u trećem mesecu?

Vladimir Stojković biće tata po drugi put, Valentina u trećem mesecu?

31/08/2016

0

Golman Vladmir Stojković očekuje prinovu sa drugom suprugom, kojoj je sudbnonosno "da" izgovorio pre nekoliko meseci.

Naime, njegova lepša polovina Valentina trenutno je u trećem mesecu trudnoće, a porođaj će, po svemu sudeći, biti u Engleskoj, gde Vladimir odnedavno igra, saznaje Alo.

Kako bi srećna porodica bila na okupu, Valetnina ovih dana prikuplja sve potrebne papire kako bi dobila vizu i otputovala u Englesku kod supruga.

- Budući roditelji su presrećni. Želeli su da dobiju zajedničko potomstvo, ali nisu računali na to da će se trudnoća desiti ubrzo nakon svadbe. U svakom slučaju, radosni su zbog prinove i sve vreme planiraju zajednički život kada beba dođe na svet. S obzirom na to da je Vladimir pre samo nekoliko dana potpisao ugovor sa engleskim klubom Notingem forest, u koji je prešao iz izraelskog Makabija iz Haife, par se uskoro u seli Englesku. Kako će u narednom periodu živeti na relaciji Beograd-Notingem, Valentina je rešila da se tamo porodi. Njih dvoje uveliko prikupljaju papire kako bi Valentina mogla da boravi u Engleskoj - otkriva izvor blizak paru.

Novinari su pozvali Stojkovića da mu čestitaju što će dobiti drugog naslednika, ovog puta sa drugom suprugom, ali on nije želeo da potvrdi ova saznanja.

- Ja o tome ne znam ništa. Ako vi bolje znate od mene, u redu - kratko je putem telefona poručio golman.

Vladimir, inače, već ima sina Lava iz braka sa manekenkom Bojanom Đurđević.

Komentari (0)

Loading
story.rs/NP instagram/vladimirstojkovic

Najnovije vesti