Dragana Mirković: Nemam nameru da vadim rebra da bih imala uži struk

Dragana Mirković: Nemam nameru da vadim rebra da bih imala uži struk

Autor: | 11/09/2016

0

Dragana Mirković je proteklih dana odlično raspoložena. Tome je zaslužan seoski ambijent njenog rodnog Kasidola, gde ona provodi letnje dane.

- Kada je letnji period, ja sam tu s decom jer ovde imam veliku familiju. Kod nas je zabavno zbog toga što nas ima mnogo i Manuela i Marko vole da se druže sa svojim vršnjacima. A dolaze i u Požarevac pošto tamo živi moja rođena sestra s porodicom, ali za selo su posebno vezani. Mislim da je bogatstvo kada neko može da kaže da iz detinjstva ima uspomenu sa sela - ispričala je Dragana za Puls.

Pevačica nema razumevanja za one javne ličnosti koje se stide sela odakle su potekle pre nego što su došle u Beograd. Ona je ponosna na svoj Kasidol, a i njeni sugrađani o njoj imaju lepo mišljenje.

- Najviše me poštuju zato što ih nisam obrukala. Nebitan je uspeh, bitno je kakvu sliku stvori čovek o sebi i šta ostavi iza sebe. To je priča o čoveku, a ne o zvezdi.

Svima je poznato da je Dragana operisala kuk i da se u jednom trenutku povukla sa scene. Pevačica tvrdi da je od tada počela daleko više računa da vodi o zdravlju.

- Ali nisam dozvolila da mi to promeni život i neke moje ustanovljene stvari. Dešava mi se i sada da imam bolove, ali sve što je normalno je u redu. Malo će mi teže padati taj put za Srbiju zbog „Pinkovih zvezda“, ali ne dozvoljavam da me to veže. Ako me veže, onda psihički padam. Smatram sebe dovoljno mladom ženom i zato sam pristala na to jer želim sebi da dokažem da ja to mogu i da me to nije usporilo. Sada sam dala gas kao luda.

Javnim ličnostima ne padaju lako godine, bore ili višak kilograma. U razgovoru s Draganom saznajemo koliko njen izgled može da izazove nezadovoljstvo kod nje.

- Imam 48 punih godina i nemam nameru da vadim rebra da bih imala uži struk. Stidela bih se kada bih uradila takve operacije jer bih osećala da sam izneverila sve te, da kažem, obične žene koje mene prate godinama. One me vole baš zato što sam prirodna. Nema svako vremena ni novca da se bavi sobom, da visi po salonima, da radi razne masaže i čuda i šta se sve radi. I ja kada sam bila mlada imala sam savršenu liniju. Sve je bilo super. Prosto je to išlo uz te godine. Neću da se opterećujem ni izgledom ni godinama ni starenjem. Hoću da starim kako se stari i gotovo, tako je kako je. Na kraju krajeva, mene nikada nisu voleli zato što sam bila lepa, nego zato što sam bila kvalitetan čovek, zato što sam bila kvalitetan pevač i zato što sam imala dobre pesme. To je moja velika sreća, što ja uspeh nisam gradila na izgledu. Zamisli da sam u ovim godinama, a da sam napravila uspeh na izgledu pa da moram da strepim.

Fanovi pevačice guraju na vrh estrade, ali i među njima ima onih koji se nazivaju fanaticima i koji mogu da stvore probleme tim svojim miljenicima, piše Puls.

- Dešava mi se da me prose na nastupima iako znaju da sam udata žena, ali to uvek shvatim kao šalu. Bude im toliko lepo da mi onda pošalju poruku: „Udaj se za mene!“. Života mi! Znaš li ti koliko ja toga imam? I vidim momka ispred sebe koji nema više od 22 godine i ja ga pomazim po kosi i cmoknem u obraz kao super fazon, i nikakav problem. Ništa tu nema loše.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/arhiva/mirko tabašević

Pročitajte još