Željko Samardžić:  Moja supruga i ja se retko prepiremo i retko ulazimo u konflikt

Željko Samardžić: Moja supruga i ja se retko prepiremo i retko ulazimo u konflikt

Autor: | 12/10/2016

0

Pevač Željko Samardžić sa suprugom Majom uživa u skladnom braku već decenijama. Ipak, ona priznaje da i u njihovom raju ima problema, ali da ih brzo rešavaju.

- Kompromis je najvažniji. Moja supruga i ja se retko prepiremo i retko ulazimo u konflikt. Svađamo se zbog bezazlenih stvari. Recimo, ona bi volela da obučem neku drugu košulju, a meni se baš sviđa ta. Na primer, ne volim kada mi udara kontru, neka me pusti da uradim po svom - priča kroz smeh Željko i priznaje da je on taj koji se povuče prvi kada počne bračna svađa.

- Ja sam popustljiv, ne volim da budem drčan. Reagujem kako bi svaki muškarac reagovao, ali onda popustim. Trudim se da udovoljim svima, i ćerkama i supruzi. Imam zlatnu decu, na šta sam posebno ponosan - kaže Samardžić, koji nam otkriva i kako se opušta.

- Ne znam, što sam stariji, sve manje imam kvrc. Sebe sam uštimao tako da radim onoliko koliko mogu. Ne preterujem ni u čemu, imam harmoniju u porodičnom životu. Sve treba umereno raditi bez obzira na godine, nadam se da će još neka biti preda mnom. Nađem mir u Bokokotorskom zalivu, imam kuću dole, pa često odem - kaže pevač, koga je brz tempo života često koštao zdravlja.

- Nekoliko puta sam završio na infuziji usled iscrpljenosti. Svaki dan sam bio u drugom gradu, mnogo radio i sve to jednom uzme danak - kaže on, za Alo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/arhiva