Sjajan koncert Sergeja Ćetkovića u Sava centru: Dve prosidbe i Mandina supruga u publici (video)

Sjajan koncert Sergeja Ćetkovića u Sava centru: Dve prosidbe i Mandina supruga u publici (video)

Autor: | 15/10/2016

0


Pop pevač Sergej Ćetković održao je izuzetan koncert pred rasprodatim Sava centrom.

On je posle dve godine održao koncert u Beogradu, koji su osim njegovih pesama obeležile čak dve prosidbe ali i prisustvo Anastasije Ane Mandić, supruge nedavno preminulog glumca Milorada Mande.

Početak koncerta najavili su taktovi pesme „Moj svijet“, na violini mlade umetnice koja se na scenu popela iz publike.

Dvoranom se prolomio vrisak oduševljenja, a zatim je zapevao Sergej.

- Dobro veče Beograde, vežbao sam danima i smišljao prave reči. Ali nema reči koje bi opisale moju sreću i zadovoljstvo što sam pred vama. Ovo je mali jubilej, proslavljamo deset godina zajedničkog druženja u Sava centru - iskren je bio Sergej na početku koncerta.

Usledile su pesme „Kad bi htela ti“, „Samo reci da“ i drugi hitovi koji su obeležili bogatu karijeru crnogorskog kantautora.

Kada je Ćetković zapevao „Nazovi me“ svi su u sali bili na nogama. Plava dvorana se u trenu pretvorila u veliku diskoteku.

Zatim je Sergej sišao u publiku i na scenu izveo mladi par, Mileta i Sanju, a mladić je na oduševljenje prisutnih zaprosio svoju devojku.

Sergej im otpevao jedan od svojih najvećih hitova, emotivnu baladu „Pogledi u tami“, uz koju su budući mladenci zaplesali na sceni.

Ali, to nije bila jedina prosidba. Na kraju koncerta, kada je Ćetković izašao na bis, još jedan mladić je zaprosio devojku.


Ovom koncertu prisustvovale su mnoge poznate ličnosti - Leontina Vukomanović sa ćerkom Lucijom i Jelena Tomašević u društvu kume Mari Mari, bivši košarkaš Dejan Tomašević sa suprugom, Igor Lazić Nigor, glumica Anđelka Prpić, , kao i Sergejeva supruga Kristina, i ćerke Lola i Mila.

Na koncert je došla Anastasija Anja Mandić, supruga pokojnog Milorada Mandića Mande, koji je preminuo u junu ove godine, zbog čega se ona nije mnogo pojavljivala u javnosti.

Naime, ona je obećala Sergeju Ćetkoviću da će doći na njegov koncert ako on obeća da će doći na predstavu “Priča se po gradu”, u kojoj ona glumi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Arhiva Hello!

Pročitajte još