Sergej Ćetković uživa u specijalnom "salonu za masažu" (foto)

Sergej Ćetković uživa u specijalnom "salonu za masažu" (foto)

Autor: | 24/10/2016

0

Sergej Ćetković vodi računa da njegova publika bude zadovoljna na koncertu i na bini daje čitavog sebe. I srce i dušu kroz pesme.

Ali, nakon napornog rada potrebno je i odmoriti, opustiti se, a Sergej je pronašao idealno mesto i osobe koje će mu u tome pomoći.

Udobno zavaljen u fotelju, pevač se uz osmeh prepustio veštim i nežnim rukama svoje dve devojčice koje pomažu tati da se opusti.

- Mali salon za masažu uz Milin komentar: Tata ima kosu na rukama! - napisao je on u opisu ove preslatke fotografije. Jer, gde se jedan tata najbolje opušta? Naravno u specijalnom "salonu za masažu" svojih mezimica Lole i Mile.

A photo posted by sergej cetkovic (@cetkovics) on Oct 24, 2016 at 10:54am PDT

Poznati Podgoričanin je i dalje, kao prvog dana, zaljubljen u svoju suprugu Kristinu, sa kojom je zajedno već dugi niz godina. Sa markantnom sugrađankom venčao se 1999. Danas ovaj bračni par živi u Beogradu i sa velikom ljubavlju odgaja dve devojčice koje su usvojili. Pošto im je život obogatila kćerka Lola, koja je postala deo porodice 2010, njihova skladna zajednica uvećana je za još jednog člana, devojčicu Milu 2012. godine.

- Decu treba maziti i stalno ih obasipati pažnjom i ljubavlju. Ne vidim ništa loše u tome da čak budu malo razmažene, ali ne volim nevaspitanje i bahatost. Možda sam ponekad prestrog i brižan, ali dolaskom dece na te stvari ne možeš da utičeš, i najednom se pretvoriš u sve ono što ti je smetalo kod tvojih roditelja.

Koliko ste emotivni po prirodi i da li smatrate da su muškarci koji pokazuju emocije najveći u očima žena?

- Po prirodi sam jako emotivan i ne umem da skrivam svoje emocije. Čovek sam od krvi mesa i ne vidim ništa loše u tome da pokažem svoja osećanja. - ispričao je pevač u intervjuu za Hello!.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. hello/arhiva